Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 15. 7. 2024

PolievkaHrášková so zeleninou350 ml9
A / 1Kuracie kúsky na wok zelenine, jazmínová ryža200g/200g6
B / 2 Zapekaná brokolica s karfiolom, zemiakmi a syrom 350g1, 3, 7
C / 3Zeleninový šalát s červenou šošovicou, kuracími prsiami, bylinkovým prelivom a toastom 350g1, 3, 7, 11

Utorok 16. 7. 2024

PolievkaParadajková s ryžou 350 ml1
A / 1Hovädzí tokáň na červenom víne, dusená tarhoňa 150g/200g1, 3, 7
B / 2 Ryžový nákyp s ovocím 350g3, 7
C / 3Zeleninový šalát s bylinkovým kus-kusom a bravčovou panenkou 350g1, 3, 11

Streda 17. 7. 2024

PolievkaPórová krémová 350 ml1, 7
A / 1Bolonské špagety so syrom 350g1, 3, 7
B / 2 Hovädzie varené, kôprová omáčka, kysnuté knedle 200g/200g1, 3, 7
C / 3Zeleninový šalát s marinovaným hermelínom, toast350g1, 3, 7

Štvrtok 18. 7. 2024

PolievkaFrancúzska zeleninová s mušličkami 350 ml1, 3, 9
A / 1Vyprážaný kurací rezeň v sezame, varené zemiaky, šalátik 150g/200g/100g1, 3, 7, 11
B / 2 Šúľance plnené makom, poliate maslom 350g1, 3, 7
C / 3Šalát Caezár s kuracím mäsom 350g1, 3, 7

Piatok 19. 7. 2024

PolievkaMinestróne 350 ml1, 9
A / 1Bravčová sekaná, zemiaková kaša, domáce kyselé 150g/200g/100g1, 3, 7
B / 2 Strapačky s kyslou kapustou, klobásou a slaninkou 350g1, 3, 7
C / 3Zeleninový šalát s kuracími prsiami, mozarellou, bazalkovým pestom a toastom 350g1, 3, 7, 11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.:  0918 513 290

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák