Stredisko Inštitút pre verejnú správu
u. Schneidera-trnavského1/a, 844 10 Bratislava
 prevádzka Stravovacie zariadenie Bratislava
Račianska 45, 831 02 Bratislava 

prevádzka Stravovacie Zariadenie Bratislava, Račianska 45

Pondelok 15. 7. 2024

Polievka
A / 1 !!!!! Celozávodná dovolenka !!!!!
B / 2 Nevarí sa
C / 3

Utorok 16. 7. 2024

Polievka
A / 1 !!!!! Celozávodná dovolenka !!!!!
B / 2 Nevarí sa
C / 3

Streda 17. 7. 2024

Polievka
A / 1 !!!!! Celozávodná dovolenka !!!!!
B / 2 Nevarí sa
C / 3

Štvrtok 18. 7. 2024

Polievka
A / 1 !!!!! Celozávodná dovolenka !!!!!
B / 2 Nevarí sa
C / 3

Piatok 19. 7. 2024

Polievka
A / 1 !!!!! Celozávodná dovolenka !!!!!
B / 2 Nevarí sa
C / 3

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: +421 918 249 641

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 12:00h – do 13:30h

Šéfkuchár : Denis Haršanyi