Jedálny lístok Bratislava IVS

Pondelok 17. 3. 2025

PolievkaParadajková s cestovinou 350 ml1
A / 1Pečené bravčové karé na srbský spôsob, slovenská ryža 200g/200g1,3
B / 2 Cestoviny s kuracím mäsom, brokolicou, smotanovou omáčkou a permezánom350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kúskami lososa, dresingom z hrubozrnnej horčice, toast 350g1,3,4,7,11

Utorok 18. 3. 2025

PolievkaZeleninová s mrveničkou350 ml1,3,9
A / 1Chili con carne z mletého mäsa, dusená ryža200g/200g1
B / 2 Domáce parené buchty s kakaom, poliate maslom 350g1,3,7
C / 3Špenátovo - zemiaková štrúdľa so syrom feta, preliata paradajkovou omáčkou 350g1,3,7,11

Streda 19. 3. 2025

PolievkaGuľášová350 ml1
A / 1Pečená bravčová krkovička, varené zemiaky, domáce kyselé 150g/200g/100g
B / 2 Granatiersky pochod, kyslá uhorka 350g/100g1,3
C / 3Zeleninový šalát štyri druhy syra s olivami, orechami, hroznom a krutónmi350g1,3,7,8,11

Štvrtok 20. 3. 2025

PolievkaKačací vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací rezeň v sezame, dusená ryža150g/200g1,3,7,11
B / 2 Lekvárové pirohy so strúhankou350g1,3,7
C / 3Šalát Caesar s kuracím mäsom 350g1,3,4,7,11

Piatok 21. 3. 2025

PolievkaZelerová krémová 350 ml1,7,9
A / 1Bravčová sekaná, zemiaková kaša, domáce kyselé150g/200g/100g1,3,7
B / 2 Jelenie ragú na hubách, tlačené zemiaky s jarnou cibuľkou200g/200g1
C / 3Grécky kus- kus šalát s feta syrom, olivami a krutónmi350g1,3,7,11