Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 19. 5. 2025

PolievkaParadajková s kapustou 350 ml1
A / 1Grilované bravčové karé na šampiňónoch, dusená ryža200g/200g1,7
B / 2 Cestoviny s paradajkovou omáčkou, bazalkou a mozarellou350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kuracími prsiami, bylinkovým dresingom a toastom 350g1,3,7,11

Utorok 20. 5. 2025

PolievkaŠpargľová so zemiakmi350 ml1,7
A / 1Grilované morčacie prsia s krémovou pórovou omáčkou, slovenská ryža200g/200g1,3,7
B / 2 Šišky s lekvárom 350g1,3,7
C / 3Strukovinový dhál, trojfarebná ryža200g/200g6,11

Streda 21. 5. 2025

PolievkaHlivová s mrveničkou 350 ml1,3
A / 1Segedínsky guľáš, kysnuté knedle200g/200g1,3,7
B / 2 Zemiakové ňoky s hubovou omáčkou a parmezánom350g1,3,7
C / 3Bulgur šalát s grilovanou panenkou a toastom350g1,3,7,11

Štvrtok 22. 5. 2025

PolievkaSlepačí vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný bravčový cordon bleu, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou150g/200g1,3,7
B / 2 Orechové rezance s maslom350g1,3,7,8
C / 3Kus-kus šalát s kuracím mäsom a artičokom 350g1,3,11

Piatok 23. 5. 2025

PolievkaHrášková jarná350 ml1,3
A / 1Perkelt z vykostených kuracích stehien, halušky200g/200g1,3,7
B / 2 Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, bylinkový dresing150g/200g/50g1,3,7
C / 3Quinoa šalát s krabími tyčinkami a vajíčkom350g3,4,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák