Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 27. 1. 2025

PolievkaKapustová so zeleninou a zemiakmi350 ml1,9
A / 1Kuracie prsia s hlivou ustricovou, slovenská ryža200g/200g1,3,7
B / 2 Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatarská omáčka 150g/200g/50g1,3,7,10
C / 3Strukovinový šalát s tofu syrom 350g6,11

Utorok 28. 1. 2025

PolievkaPórová krémová so zemiakmi 350 ml1,7
A / 1Bravčový kotlíkový guláš s haluškami a chlebom 350g1
B / 2 Šišky s lekvárom 350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kuracími prsiami v kôprovo-jogurtovom dresingu 350g7,11

Streda 29. 1. 2025

PolievkaŠošovicová s párkom350 ml1,9
A / 1Bravčová sviečková na smotane, kysnuté knedle 200g/200g1,3,7,9
B / 2 Kapustné fliačky 350g1,3
C / 3Zeleninový šalát s grilovaným zubáčom, dresingom z pečených paprík, toast350g1,3,4,7,11

Štvrtok 30. 1. 2025

PolievkaVývar z kohúta s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, šalátik 150g/200g/100g1,3,7
B / 2 Orechové rezance s maslom 350g1,3,7,8
C / 3Mrkvovo zeleninový šalát s arašidovým maslom a tvarohom 350g1,3,5,7,11

Piatok 31. 1. 2025

PolievkaHlivová s mrveničkou350 ml1,3
A / 1Bravčová pečeň na cibuli, dusená ryža, domáce kyselé 150g/200g/100g1
B / 2 Cestoviny s kuracím mäsom, brokolicou, smotanovou omáčkou a parmezánom 350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát štyri druhy syra s hroznom, olivami a krutónmi 350g1,3,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák