Stredisko Inštitút pre verejnú správu
u. Schneidera-trnavského1/a, 844 10 Bratislava
 prevádzka Stravovacie zariadenie Bratislava
Račianska 45, 831 02 Bratislava 

Výdajne stravy:

  • Kuchyňa a výdajňa stravy na Prezídiu policajného zboru – Račianska 45
  • Výdajňa stravy na MV SR – Pribinova 1
  • Výdajňa stravy KR PZ – Špitálska
  • Výdajňa stravy KR PZ Bratislava 5 – námestie Hraničiarov
  • Výdajňa stravy – Obvodné oddelenie PZ – Staré mesto – Sasinkova
  •  Výdajňa stravy – Košická
  • Výdajňa stravy – Drieňová

Párny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Bratislava, Račianska 45

Pondelok 26. 5. 2025

PolievkaPolievka zeleninová sedliacka ( zelenina, šampiňóny, cestovina)350ml1,9
A / 1Perkelt z vykostených kuracích stehien, domáce halušky130g,200g1,3,7,10
B / 2 Lievance plnené džemom s cukrom a škoricou350g1,3,7
C / 3Grécky šalát s feta syrom a olivami, toast 350g1,3,7

Utorok 27. 5. 2025

PolievkaHovädzí vývar so zeleninou a niťovkami350ml1,3,9
A / 1Bravčový rezeň vyprážaný, zemiakový šalát s cibuľou a uhorkou130g,250g 1,3,7,10
B / 2 Zeleninová štrúdľa so syrom350g1,3,7
C / 3Fusilli s brokolicou a šunkou, nivová omáčka350g1,3,7

Streda 28. 5. 2025

PolievkaPolievka kelová s klobásou350ml1
A / 1Bravčové stehno nitrianske, domáca parená knedľa130g,200g1,3,7
B / 2 Strapačky s kyslou kapustou a slaninkou350g,120g3,7
C / 3Sójové kocky na mexický spôsob, basmati ryža250g,200g6

Štvrtok 29. 5. 2025

PolievkaPolievka zemiaková „Kulajda“ 350ml1,3,7
A / 1Morčací prírodný filet s omáčkou z pečeného cesnaku, zemiakovo-brokolicové pyré130g,200g1,7
B / 2 Tvarohová žemľovka s jablkami350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s grilovanou panenkou a bylinkovou zálievkou, toast 350g 1,3,7

Piatok 30. 5. 2025

PolievkaPolievka hlivová so zemiakmi350ml1
A / 1Čevapčiči s horčicou a cibuľkou, varené zemiaky s petržlenovou vňatkou150g,200g1,3,10
B / 2 Syrové rožky so sezamom 350g1,3,7,11
C / 3Cestovinový šalát so zeleninou, kuracím mäsom a majonézou350g1,3,7,10

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: +421 918 249 641

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 12:00h – do 13:30h

Šéfkuchár : Denis Haršanyi