Stredisko Inštitút pre verejnú správu
u. Schneidera-trnavského1/a, 844 10 Bratislava
 prevádzka Stravovacie zariadenie Bratislava
Račianska 45, 831 02 Bratislava 

Výdajne stravy:

  • Kuchyňa a výdajňa stravy na Prezídiu policajného zboru – Račianska 45
  • Výdajňa stravy na MV SR – Pribinova 1
  • Výdajňa stravy KR PZ – Špitálska
  • Výdajňa stravy KR PZ Bratislava 5 – námestie Hraničiarov
  • Výdajňa stravy – Obvodné oddelenie PZ – Staré mesto – Sasinkova
  •  Výdajňa stravy – Košická
  • Výdajňa stravy – Drieňová

Nepárny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Bratislava, Račianska 45

Pondelok 9. 9. 2024

PolievkaPolievka cesnaková krémová s krutónmi350ml1,3,7
A / 1Kuracie gyros rezančeky, americké zemiaky, tzatsiky dresing130g,200g,50g1,7
B / 2 Broskyňový koláč so škoricou a tvarohom350g1,3,7
C / 3Teplý šalát s tarhoňou a zeleninou ( cuketa, paparadjky, paprika, sézam, olivy) 350g 1,3,11

Utorok 10. 9. 2024

PolievkaHydinový vývar so zeleninou a niťovkami350ml1,3,9
A / 1Bravčový rezeň plnený šunkou a syrom, ryža, domáca čalamáda130g,200g,120g 1,3,7
B / 2 Francúzske zemiaky, domáca čalamáda 350g,120g1,3,7
C / 3Gnochi s hríbikovou omáčkou , parmezán350g1,3,7

Streda 11. 9. 2024

PolievkaPolievka gulášová so zemiakmi350ml1,1
A / 1Moravský vrabec, dusená kyslá kapusta, zemiakové knedle130g,200g1,3,7
B / 2 Rizoto s kuracím mäsom a zeleninou, strúhaný syr, uhorkový šalát 350g,120g7
C / 3Vyprážaný hermelín , varené zemiaky, tatárska omáčka110g,200g,50g1,3,7,10

Štvrtok 12. 9. 2024

PolievkaPolievka fazuľová kyslá350ml1,7
A / 1Hovädzia roštenka viedenská, ryža s hráškom, miešaný šalát130g,200g,120g1
B / 2 Jablkovo-tvarohová žemľovka350g1,3,7
C / 3Sójové kocky na mexický spôsob, tarhoňa220g,200g1,6

Piatok 13. 9. 2024

Polievka
A / 1Sanitárny deň
B / 2 Nevarí sa
C / 3

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: +421 918 249 641

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 12:00h – do 13:30h

Šéfkuchár : Denis Haršanyi