Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 7. 7. 2025

PolievkaParadajková s cestovinou 350 ml1
A / 1Bratislavské bravčové plece, kolienka 200g/200g1,3,7,9
B / 2 Vegetariánske bolonské špagety s parmezánom 350g1,3,7,9
C / 3Zeleninový šalát s kuracími prsiami, bylinkovým dresingom a toastom 350g1,3,7,11

Utorok 8. 7. 2025

PolievkaMinestrone350 ml1,9
A / 1Grilované kuracie prsia s pórovou krémovou omáčkou, dusená tarhoňa200g/200g1,7
B / 2 Lekvárové pirohy so strúhankou350g1,3,7
C / 3Bulgur zeleninový šalát s grilovanou panenkou, olivami a krémovým balsamicom350g1

Streda 9. 7. 2025

PolievkaHubová s mrveničkou 350 ml1,3
A / 1Pečené kuracie stehno, dusená ryža, kompót150g/200g/100g
B / 2 Zemiakové gule plnené údeným s dusenou kyslou kapustou200g/200g1,3
C / 3Šalát Caprese s mozarellou, paradajkami, bazalkovým pestom a toastom350g1,3,7,11

Štvrtok 10. 7. 2025

PolievkaVývar z kohúta s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací rezeň, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou 150g/200g1,3,7
B / 2 Šúľance plnené makom, poliate maslom350g1,3,7
C / 3Strukovinový šalát s tofu syrom350g6,11

Piatok 11. 7. 2025

PolievkaPolievka z červenej šošovice s mrkvou a zemiakmi350 ml
A / 1Bravčové rizoto so syrom, domáce kyselé350g/100g7,9
B / 2 Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, bylinkový dresing150g/200g/50g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s quinoou, kuracím mäsom, toastom350g1,3,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.:  02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák