Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 26. 5. 2025

PolievkaFrankfurtská s párkom 350 ml1,9
A / 1Kuracie prsia na ázijsky spôsob, jazmínová ryža200g/200g6,11
B / 2 Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom, chlieb350g/100g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kúskami lososa, horčicovým dresingom a toastom 350g1,3,4,7,10,11

Utorok 27. 5. 2025

PolievkaKalerábová krémová350 ml1,7
A / 1Morčacie stehno na burgundský spôsob, dusená tarhoňa200g/200g1,3,7,9
B / 2 Domáce parené lekvárové buchty s kakaom a maslom 350g1,3,7
C / 3Šošovicový šalát s tofu syrom 350g6,11

Streda 28. 5. 2025

PolievkaŠošovicová s údeným 350 ml1,9
A / 1Pečené kuracie stehno na kyslej kapuste, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou200g/200g
B / 2 Pečená jaternica, opekané zemiaky, domáce kyselé150g/200g/100g1
C / 3Zeleninový šalát s brokolicou, tuniakom a olivami350g4,11

Štvrtok 29. 5. 2025

PolievkaVývar z kohúta s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací rezeň, dusená ryža, kompót150g/200g/100g1,3,7
B / 2 Šúľance plnené makom poliate maslom 350g1,3,7
C / 3Bulgur šalát s pečenou tekvicou a kuracím mäsom 350g1,11

Piatok 30. 5. 2025

PolievkaMinestrone 350 ml1,9
A / 1Bravčová živánska so zeleninou a zemiakmi 350g
B / 2 Vyprážané rybie filé, varené zemiaky150g/200g1,3,4,7
C / 3Grécky šalát s feta syrom, olivami a krutónmi350g1,3,4,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.:  02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák