Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 24. 3. 2025

PolievkaLusková na kyslo so zemiakmi 350 ml1,7
A / 1Pečené karé s omáčkou z koreňovej zeleniny, dusená tarhoňa 200g/200g1,3,9
B / 2 Cestoviny dary mora s parmezánom350g1,2,3,4,7,11
C / 3Zeleninový šalát s pohankou, kuracími prsiami a bylinkovým prelivom 350g11

Utorok 25. 3. 2025

PolievkaKapustová sedliacka s hubami, zemiakmi a údeným 350 ml1
A / 1Grilované kuracie prsia s bazalkovou omáčkou, jazmínová ryža200g/200g1,7
B / 2 Šišky s lekvárom 350g1,3,7
C / 3Bulgur šalát s bravčovou panenkou a krémovým balsamicom 350g1,7,11

Streda 26. 3. 2025

PolievkaCícerovo-krúpová so zeleninou 350 ml1,9
A / 1Moravský vrabec (pečené bravčové pliecko) s kyslou kapustou, kysnuté knedle 200g/200g1,3,7
B / 2 Špenátovo - nivové lazagne s mozarellou350g1,3,7,11
C / 3Zeleninový šalát s kuracími prsiami kajúnskym dresingom a toastom350g1,3,7,11

Štvrtok 27. 3. 2025

PolievkaMorčací vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, šalátik150g/200g/100g1,3,7,
B / 2 Tvarohové rezance350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s vyprážaným karfiolom, bylinkovým dresingom 350g1,3,7,11

Piatok 28. 3. 2025

Polievka
A / 1Vážení kolegovia, dnešný deň stravovanie neposkytujeme z dôvodu „sanitárneho dňa“ na stredisku. Tešíme sa na Vás opäť od 31-03-2025.
B / 2 Váš team CUZ
C / 3

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák