Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Chuť jesene

Pondelok 18. 11. 2024

PolievkaLusková na kyslo so zemiakmi350 ml1,7
A / 1Kurací stroganov, dusená ryža350g1,7,10
B / 2 Cestoviny s paradajkovou omáčkou, bazalkou a mozzarellou350g1,3,7
C / 3Pšenovo - zeleninový šalát s kúskami kuracích pŕs350g11

Utorok 19. 11. 2024

PolievkaFazuľová s rezancami 350 ml1,3,9
A / 1Bravčový záhorácky guľáš (hlávková kapusta, huby) , varené zemiaky 200g/200g1
B / 2 Osie hniezda škoricové , kakaové350g1,3,7,8
C / 3Zeleninový šalát s quinoou, bravčovou panenkou a toastom 350g1,3,7,11

Streda 20. 11. 2024

PolievkaHrášková jarná s mrveničkou 350 ml1,3,9
A / 1Pečené kačacie stehno , dusená červená kapusta, kysnuté knedle 120g/150g/200g1,3,7
B / 2 Granatiersky pochod , kyslé uhorky350g/100g1,3
C / 3Zeleninový šalát s marinovaným hermelínom , toast350g1,3,7,11

Štvrtok 21. 11. 2024

PolievkaHydinový vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací gordon blue , varené zemiaky s petržlenovou vňaťou150g/200g1,3,7
B / 2 Makové rezance s maslom 350g1,3,7
C / 3Kus - kus šalát s kuracím mäsom a zeleninou 350g1,3,7,11

Piatok 22. 11. 2024

PolievkaKelová s údeným 350 ml1
A / 1Bravčové rizoto so syrom , domáce kyselé350g/100g7
B / 2 Výprážaný syr , varené zemiaky , tatárska omáčka 150g/200g/50g1,3,7,10
C / 3Zeleninový šalát s hovädzím roastbeefom, chrenovou majonézou a toastom 350g1,3,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák