Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 13. 1. 2025

PolievkaZemiaková na kyslo350 ml1,7
A / 1Pečená bravčová krkovička, varené zemiaky, domáce kyselé150g/200g/100g
B / 2 Šošovicový prívarok, pečené cigáro, chlieb250g/100g/100g1,3,7
C / 3Bulgur šalát s kuracím mäsom a bylinkami 350g1,11

Utorok 14. 1. 2025

PolievkaHrachová s údeným 350 ml1
A / 1Grilované kuracie prsia, omáčka s baby mrkvou, slovenská ryža 200g/200g1,3
B / 2 Domáce pečené tvarohové buchty 350g1,3,7
C / 3Grécky kus - kus šalát so syrom feta a olivami 350g1,7,11

Streda 15. 1. 2025

PolievkaZeleninový krém 350 ml1,7,9
A / 1Segedínsky guľáš, kysnuté knedle 200g/200g1,3,7
B / 2 Cestoviny s paradajkovou omáčkou, mozarellou a bazalkou350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s grilovanou panenkou, krémovým balsamicom a toastom350g1,3,7,11

Štvrtok 16. 1. 2025

PolievkaHydinový vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací gordon blue, varené zemiaky, tatárska omáčka 150g/200g/50g1,3,7,10
B / 2 Ovocné guľky so strúhankou 350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s grilovaným lososom, dresingom pečených paprík, toast 350g1,3,4,7,11

Piatok 17. 1. 2025

PolievkaFazuľová biela350 ml1,7
A / 1Kuracie prsia na mexický spôsob, dusená ryža s hráškom 200g/200g
B / 2 Zemiakové gule plnené údeným mäsom s dusenou kyslou kapustou 350g1,3
C / 3Zeleninový šalát s kuracími prsiami tandorty, toast 350g1,3,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák