Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 8. 9. 2025

PolievkaLusková na kyslo so zemiakmi 350 ml1,7
A / 1Prírodné bravčové karé sedliacke (fazuľa, slanina, klobása), dusená ryža200g/200g
B / 2 Cestoviny s grilovanou zeleninou a parmezánom350g1,3,7,11
C / 3Zeleninový šalát so sójovými medovými kuracími prsiami350g3,6,11

Utorok 9. 9. 2025

PolievkaDunajská rybacia350 ml4
A / 1Morčacie stehno na Burgunský spôsob, slovenská ryža200g/200g1,3,9
B / 2 Osie hniezda škoricové, kakaové350g1,3,7,8
C / 3Zeleninový šalát so zubáčom, dresingom z pečených paprík, toast 350g1,3,4,7,11

Streda 10. 9. 2025

PolievkaHrachová s údeným350 ml1,9
A / 1Pečené kuracie stehno, dusená ryža, kompót150g/200g/100g
B / 2 Grilovaný pstruh na masle, zemiaková kaša150g/200g4,7
C / 3Zeleninový šalát s marinovanými kôprovými kuracími prsiami a krutónmi350g1,3,7,11

Štvrtok 11. 9. 2025

PolievkaHovädzí vývar s cestovinou350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný plnený kurací rezeň so sušenými paradajkami a špenátom, varené zemiaky 150g/200g1,3,7
B / 2 Šúľance plnené makom a poliate maslom350g1,3,7
C / 3Listový šalát s tuniakom a brokolicou 350g1,3,6,7,11

Piatok 12. 9. 2025

PolievkaČeská kulajda350 ml1,3,7
A / 1Bravčové plece na hrášku, cestoviny200g/200g1,3
B / 2 Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, bylinkový dresing350g1,3,7
C / 3Cestovinový šalát s kuracím mäsom, ananásom a jogurtom350g1,3,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák