Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 6. 10. 2025

PolievkaZemiaková na kyslo350 ml1,7
A / 1Grilované morčacie prsia, ½ anglická zelenina, ½ varené zemiaky150g/100g/100g
B / 2 Cestoviny dary mora s parmezánom350g1,2,3,4,7,11
C / 3Kus-kus grécky šalát s kuracím mäsom, feta syrom a olivami350g1,7

Utorok 7. 10. 2025

PolievkaZeleninová s krúpami350 ml1,9
A / 1Pečené bravčové karé, omáčka z koreňovej zeleniny, dusená ryža s hráškom200g/200g9
B / 2 Domáci kakaový závin350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s grilovanými kuracími prsiami, bylinkovým dresingom a kaparami 350g7, 11

Streda 8. 10. 2025

PolievkaTekvicová krémová350 ml1,7
A / 1Morčacie stehno na baby mrkve a čiernom pive, slovenská ryža200g/200g1,3
B / 2 Grilovaný hermelín, varené zemiaky, brusnice120g/200g/50g7
C / 3Cestovinový šalát s tuniakom350g1,3,4,11

Štvrtok 9. 10. 2025

PolievkaSlepačí vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací černohorský rezeň so syrom, varené zemiaky 150g/200g1,3,7
B / 2 Krupicové rezance350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kôprovo jogurtovými kuracími prsiami350g7,11

Piatok 10. 10. 2025

PolievkaKapustová s hubami350 ml
A / 1Restované kuracie pečienky, dusená ryža, domáce kyselé200g/200g/100g1
B / 2 Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka150g/150g/50g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s vyprážanými kúskami zubáča v tempure, sweet chilli omáčka350g1,3,4,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák