Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 24. 2. 2025

PolievkaHrášková jarná350 ml9
A / 1Kurací stroganov, dusená ryža200g/200g1,7
B / 2 Fazuľový prívarok, pečené cigáro, chlieb250g/100g/100g1,7
C / 3Zeleninový šalát s pšenom, kuracím mäsom a bylinkovým prelivom 350g7,11

Utorok 25. 2. 2025

PolievkaParadajková s kapustou 350 ml1
A / 1Bratislavské bravčové plece, cestovina 200g/200g1,3,7,9
B / 2 Ovocná bublanina 350g1,3,7
C / 3Šalát s kuracími prsiami v kôprovo-jogurtovom dresingu 350g7,11

Streda 26. 2. 2025

PolievkaHlivová so zemiakmi 350 ml1
A / 1Segedínsky guláš, kysnuté knedle 200g/200g1,3,7
B / 2 Grilovaný encián, varené zemiaky, brusnice120g/200g/50g7
C / 3Zeleninový šalát s kuracím mäsom, bylinkovým dresingom a toastom 350g1,3,7,11

Štvrtok 27. 2. 2025

PolievkaSlepačí vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací rezeň, dusená ryža, kompót 150g/200g/100g1,3,7
B / 2 Šúľance plnené makom poliate maslom 350g1,3,7
C / 3Bulgur šalát s grilovanou bravčovou panenkou a bylinkami350g1,11

Piatok 28. 2. 2025

PolievkaBrokolicový krém 350 ml1,7
A / 1Grilované morčacie prsia s nivovou omáčkou, dusená tarhoňa 200g/200g1,3,7
B / 2 Vyprážaný syr, pečené zemiaky, tatárska omáčka 150g/200g/50g1,3,7,10
C / 3Grécky šalát s feta syrom, olivami a krutónmi350g1,3,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák