Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 5. 5. 2025

PolievkaMrkvový krém so zázvorom 350 ml1,7
A / 1Pečené bravčové karé s hubovo-paprikovou omáčkou, slovenská ryža200g/200g1,3
B / 2 Šošovicový prívarok, pečené cigáro, chlieb200g/150g/100g1,3,7
C / 3Bulgur šalát s kuracím mäsom, artičokmi a kaparami350g1,11

Utorok 6. 5. 2025

PolievkaHrachová s údeným350 ml1,9
A / 1Grilované kuracie prsia so špargľovou omáčkou, varené zemiaky200g/200g1,7
B / 2 Domáce pečené tvarohové buchty 350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s pohánkou, kuracími kúskami a dresingom 350g3,7,11

Streda 7. 5. 2025

PolievkaMorčací vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací rezeň, dusená ryža, kompót 150g/200g/100g1,3,7
B / 2 Grilovaný pstruh, zemiaková kaša 200g/200g4,7
C / 3Zeleninový šalát štyri druhy syra s hroznom, olivami a krutónmi350g1,3,7,11

Štvrtok 8. 5. 2025

Polievka
A / 1SVIATOK
B / 2
C / 3

Piatok 9. 5. 2025

Polievka
A / 1DOVOLENKA
B / 2
C / 3

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák