StrediskoInštitút pre verejnú správu Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva
Nepárny týždeň
Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS
Pondelok 30. 12. 2024
Polievka
Celozávodná dovolenka
A / 1
Nevarí sa
B / 2
C / 3
Utorok 31. 12. 2024
Polievka
Celozávodná dovolenka
A / 1
Nevarí sa
B / 2
C / 3
Streda 1. 1. 2025
Polievka
Celozávodná dovolenka
A / 1
Nevarí sa
B / 2
C / 3
Štvrtok 2. 1. 2025
Polievka
Celozávodná dovolenka
A / 1
Nevarí sa
B / 2
C / 3
Piatok 3. 1. 2025
Polievka
Celozávodná dovolenka
A / 1
Nevarí sa
B / 2
C / 3
Zoznam alergénov:
1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ). 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a výrobky z neho. 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a výrobky z nich.
Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32
Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g
ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ
Výdaj obeda: Zam. MV SR : od 11:00h – do 11:30h Dôchodci : od 11:30h – do 12:00h