Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 16. 6. 2025

PolievkaZeleninová s medvedím cesnakom 350 ml9
A / 1Pečené bravčové karé, omáčka z pečených paprík a mascarpone, varené zemiaky200g/200g1,7
B / 2 Cestoviny s kuracím mäsom, smotanovo bazalkovou omáčkou s parmezánom350g1,3,7
C / 3Kus-kus zeleninový šalát s kuracím mäsom, avokádom a olivami350g1,3,11

Utorok 17. 6. 2025

PolievkaŠalátová so zemiakmi 350 ml1,7
A / 1Hovädzí tokáň na červenom víne, dusená tarhoňa200g/200g1,3
B / 2 Osie hniezda, škoricové, kakaové350g1,3,7,8
C / 3Strukovinový dhál, trojfarebná ryža200g/200g6,11

Streda 18. 6. 2025

PolievkaHubová s mrveničkou350 ml1,3
A / 1Kuracie prsia na mexický spôsob, dusená ryža200g/200g1
B / 2 Lovecký jelení guľáš s hubami a brusnicami, kysnuté knedle200g/200g1,3,7
C / 3Grécky šalát s feta syrom, olivami a krutónmi350g1,3,7

Štvrtok 19. 6. 2025

PolievkaMorčací vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací rezeň v špenátovom cestíčku, zemiaková kaša200g/200g1,3,7
B / 2 Makové rezance 350g1,3,7
C / 3Quinoa zeleninový šalát so šošovicou beluga, kuracími prsiami a bylinkami350g11

Piatok 20. 6. 2025

Polievka
A / 1SANITÁRNY DEŇ
B / 2
C / 3

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák