Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 28. 7. 2025

PolievkaHubová s krupicovými haluškami 350 ml1,3
A / 1Pečené bravčové karé so špargľovou omáčkou, varené zemiaky s petržlenom 200g/200g
B / 2 Linguine s grilovanou zeleninou a parmezánom350g1,3,7,11
C / 3Zeleninový šalát s prosciuttom, žltým melónom a toastom350g1,3,7,11

Utorok 29. 7. 2025

PolievkaKyslá kapustová polievka s fazuľou350 ml
A / 1Grilovaný kurací plátok, restované fazuľové struky, dusená ryža200g/200g1
B / 2 Domáce parené lekvárové buchty s kakaom a maslom 350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s pohánkou, avokádom a kuracím mäsom350g11

Streda 30. 7. 2025

PolievkaKelová so zemiakmi350 ml1
A / 1Hovädzí tokáň na červenom víne, dusená tarhoňa 200g/200g1
B / 2 Koložvárska kapusta, ½ varené zemiaky300g/100g1,3,7
C / 3Strukovinový šalát s tofu syrom350g6,11

Štvrtok 31. 7. 2025

PolievkaMorčací vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, šalátik150g/200g/100g1,3,7
B / 2 Makové rezance s maslom350g1,3,7
C / 3Bulgur šalát s rybími tyčinkami, vajíčkom a wasabi majonézou350g1,3,4,6,7,11

Piatok 1. 8. 2025

PolievkaBrokolicová so zemiakmi350 ml1
A / 1Mexický bravčový guľáš so syrom, dusená ryža s hráškom 200g/200g1,7
B / 2 Vyprážaná treska v pivnom cestíčku, hranolky150g/200g1,3,4,7
C / 3Grécky kus-kus šalát s feta syrom a olivami350g1,3,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák