Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Obedy prosím objednávať na tel.: 02 601 023 00

Pondelok 17. 11. 2025

PolievkaZeleninová s mrveničkou350 ml1,3,9
A / 1Bolonské špagety so syrom 350g1,3,7,9
B / 2 Orechové rezance poliate maslom 350g1,3,7,8
C / 3Grécky šalát s feta syrom a olivami 350g7,11

Utorok 18. 11. 2025

PolievkaZáhorácka kapustová s hubami 350 ml
A / 1Bravčový plátok, omáčka z koreňovej zeleniny, dusená tarhoňa200g/200g1,3,9
B / 2 Domáci ovocný posúch s mrveničkou350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s Quinoou, šošovicou beluga a kuracím mäsom 350g11

Streda 19. 11. 2025

PolievkaZemiaková na kyslo s kôprom350 ml1,7
A / 1Grilované kuracie prsia so syrovou omáčkou, dusená ryža250g/200g1,7
B / 2 Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, bylinkový dresing150g/200g/50g1,3,7
C / 3Kus-kus zeleninový šalát s grilovanými jemne pikantnými šampiňónmi a syrom chedar350g1,3,7,11

Štvrtok 20. 11. 2025

PolievkaSlepačí vývar s cestovinou350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaná bravčová kapsa (syr, šunka, kápia), varené zemiaky s petržlenom150g/200g1,3,7
B / 2 Makové rezance poliate maslom350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s vyprážanými chrumkavými kuracími nagetkami, sweet chilly omáčka 350g1,3,7,11

Piatok 21. 11. 2025

PolievkaMaďarská lusková so zeleninou a cestovinou350 ml1,3
A / 1Pečené kuracie stehno, dusená ryža, kompót150g/200g/100g
B / 2 Strapačky z kyslej kapusty s klobáskou a slaninkou350g1,3,7
C / 3Bulgur šalát s kuracím mäsom, bylinkami a artičokom350g1,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať na tel.: 02 601 023 00

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák