Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 25. 8. 2025

PolievkaParadajková s cestovinou 350 ml1,3
A / 1Kuracie prsia na Ázijsky spôsob, dusená ryža200g/200g6,11
B / 2 Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, bylinkový dresing150g/200g/50g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kuracím mäsom, bylinkovým dresingom a toastom350g1,3,7,11

Utorok 26. 8. 2025

PolievkaŠošovicová so zeleninou 350 ml9
A / 1Grilované morčacie prsia s baby mrkvou a hráškom, slovenská ryža200g/200g
B / 2 Domáci orechový závin350g1,3,7,8
C / 3Bulgur zeleninový šalát s bravčovou panenkou a krémovým balsamicom350g1,11

Streda 27. 8. 2025

PolievkaPórová krémová so zemiakmi350 ml1,7
A / 1Pečená bravčová krkovička, dusená kyslá kapusta, kysnuté knedle 150g/150g/200g1,3,7
B / 2 Cestoviny s kuracím mäsom, smotanovou omáčkou s bazalkou a parmezánom350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kúskami lososa, horčicovým dresingom a toastom350g1,3,4,7,10,11

Štvrtok 28. 8. 2025

PolievkaSlepačí vývar s cestovinou350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný plnený bravčový rezeň so slaninkou a oštiepkom, varené zemiaky150g/200g1,3,7
B / 2 Lekvárové pirohy s makom350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s vyprážanými kuracími nagetkami v cornflaxoch, sweet chilly omáčka350g1,3,6,7,11

Piatok 29. 8. 2025

Polievka
A / 1ŠTÁTNY SVIATOK
B / 2
C / 3

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák