Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Platnosť a cena stravných lístkov

Od 1.4.2025 sa mení cena stravného lístka na 6,70€.

Platnosť pôvodného lístka v hodnote 6,20€ (zelený) je do 30.4.2025.

V mesiaci apríl – 1.4.2025 do 30.4.2025 budú v platnosti obidve hodnoty stravných lístkov.

Prosíme stravníkov, aby svoje pôvodné lístky- zelené – v hodnote 6,20€ minuli najneskôr do 30.4.2025, nakoľko po tomto termíne už nebudú akceptované.

 Za porozumenie ďakujeme

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 21. 4. 2025

Polievka
A / 1VEĽKONOČNÝ PONDELOK
B / 2
C / 3

Utorok 22. 4. 2025

PolievkaHubová s mrvencami350 ml1,3
A / 1Pečená krkovička, varené zemiaky, domáce kyselé150g/200g/100g
B / 2 Domáci ovocný posúch s mrveničkou 350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s údeným lososom, dresingom z hrubozrnnej horčice a toastom 350g1,3,4,7,11

Streda 23. 4. 2025

PolievkaDunajská rybacia so zemiakmi350 ml1,4
A / 1Grilované kuracie prsia BBQ, dusená ryža s hráškom 150g/200g1
B / 2 Špenátové halušky s nivovou omáčkou 350g1,3,7
C / 3Quinoa šalát s artičokmi, kuracím mäsom a bylinkami350g11

Štvrtok 24. 4. 2025

PolievkaHovädzí vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný bravčový rezeň, opekané zemiaky, tatárska omáčka 150g/200g/50g1,3,7,10
B / 2 Orechové rezance s maslom350g1,3,7,8
C / 3Bulgur šalát s tofu syrom, olivami a kaparami350g1,6,11

Piatok 25. 4. 2025

PolievkaŠošovicová kyslá 350 ml1,7
A / 1Bratislavské bravčové tarhoňoto so syrom, domáce kyselé350g/100g1,3,7
B / 2 Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, bylinkový dresing150g/200g/50g1,3,7
C / 3Grécky šalát s feta syrom, olivami a krutónmi 350g1,3,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák