Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Obedy prosíme objednávať na tel.: 02 601 023 00

Pondelok 15. 12. 2025

PolievkaKalerábová krémová350 ml1,7
A / 1Bravčový plátok na bratislavský spôsob, cestoviny200g/200g1,3,7
B / 2 Cestoviny s kuracím mäsom, brokolicou, smotanovou omáčkou a parmezánom350g1,3,7
C / 3Bulgur zeleninový šalát s kuracím mäsom a bylinkami350g1,11

Utorok 16. 12. 2025

PolievkaŠošovicová na kyslo350 ml1,7
A / 1Grilované kuracie prsia so špargľovou omáčkou, slovenská ryža200g/200g1,3
B / 2 Domáce šišky s lekvárom350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s quinoou, červenou šošovicou a kuracími kúskami 350g11

Streda 17. 12. 2025

PolievkaMilánska s fazuľou a haluškami350 ml1,3,7
A / 1Bravčové rizoto so syrom, domáce kyselé350g/100g7
B / 2 Vyprážaná podkovička z kapra, slovenský zemiakový šalát bez majonézy150g/200g1,3,4,7
C / 3Zeleninový šalát s grilovanými jemne pikantnými šampiónmi a syrom chedar350g6,7,11

Štvrtok 18. 12. 2025

PolievkaHydinový vývar s cestovinou350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, tatárska omáčka150g/200g/50g1,3,7,10
B / 2 Orechové rezance s maslom350g1,3,7,8
C / 3Šopský šalát s kuracím mäsom a syrom feta350g7,11

Piatok 19. 12. 2025

Polievka
A / 1SANITÁRNY DEŇ
B / 2
C / 3

Zoznam alergénov:

  1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
  2. Kôrovce a výrobky z nich.
  3. Vajcia a výrobky z nich.
  4. Ryby a výrobky z nich.
  5. Arašidy a výrobky z nich.
  6. Sójové zrná a výrobky z nich.
  7. Mlieko a výrobky z neho.
  8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
  9. Zeler a výrobky z neho.
  10. Horčica a výrobky z nej.
  11. Sezamové semená a výrobky z nich.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
  14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosíme objednávať na tel.: 02 601 023 00

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák