Stredisko Signál Piešťany
Rekreačná 13, 921 01 Piešťany
 prevádzka Stravovacie zariadenie Trnava
Kollárova 31, 917 01 Trnava

Párny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Trnava

Pondelok 26. 5. 2025

PolievkaPórový krém s opečenými krutónmi330 ml1,7
A / 1Kuracie prsia zakryté volským okom, zemiakové pyré, kapustový šalát130g,200g,100g1,3,7
B / 2 Rizoto s krevetami a cuketou, kapustový šalát400g, 100g2
C / 3Plnená tortilla s hríbikmi, červenou repou, mrkvou a polníčkom, pikantný dresing350g, 30g1,3,7

Utorok 27. 5. 2025

PolievkaHrachová polievka so zeleninou330 ml1,9
A / 1Bravčový cífersky rezeň, ryža, uhorkový šalát130g, 200g, 100g1,7
B / 2 Kuracie kúsky na smotanovo- syrovej omáčke, tagliatelle130g, 200g1,3,7
C / 3Parené buchty so slivkovým lekvárom, kakaom, poliate maslom280g1,3,7

Streda 28. 5. 2025

PolievkaRascovo- vajíčková polievka330 ml1,3
A / 1Pečené kuracie stehno, ryža so zeleninou, slivkový kompót240g, 200g,100g9
B / 2 Bravčová roláda plnená praženicou hráškom, zemiakové pyré, slivkový kompót130g, 200g, 100g1,3,7,10
C / 3Krémová kari šošovica s čerstvým špenátom, jazmínová ryža200ml, 200g6,7

Štvrtok 29. 5. 2025

PolievkaZeleninová polievka s rajbaničkou330ml1,3,9
A / 1Segedínsky guláš, domáca varená knedľa130g, 160g1,3,7
B / 2 Kuracie prsia na slivkovej omáčke, zemiakové gnocchi130g, 200g1,3
C / 3Špargľa v prosciuttovom kabátiku na holandskej omáčke, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou 150g, 200g1,3,7

Piatok 30. 5. 2025

PolievkaGulášová polievka 330ml1
A / 1Vysmážaný kurací rezeň v syrovom cestičku, majonézový šalát130g, 200g1,3,7,10
B / 2 Hovädzí guláš so zemiakmi, chlieb350ml1,3,7,
C / 3Moravské koláče s tvarohom a lesným ovocím 280g1,3,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, klapka: 2241

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 11:30h – do 13:00h

Šéfkuchár : Adriana Janečková