Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 27. 10. 2025

PolievkaFrancúzska zeleninová s mušličkami350 ml1,3,9
A / 1Bravčové karé na srbský spôsob, dusená tarhoňa200g/200g1,3
B / 2 Vyprážaný hermelín, varené zemiaky, brusnice120g/200g/50g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s pohánkou, šošovicou beluga, kuracím mäsom a bylinkami350g11

Utorok 28. 10. 2025

PolievkaKalerábová krémová350 ml1,7
A / 1Grilované morčacie prsia, syrová omáčka s baby špenátom, dusená ryža150g/200g1,7
B / 2 Domáce parené lekvárové buchty s kakaom a maslom 350g1,3,7
C / 3Grécky šalát s feta syrom, olivami a krutónmi350g1,3,7,11

Streda 29. 10. 2025

PolievkaHrachová s údeným350 ml1,9
A / 1Kurací plátok, varené zemiaky s petržlenom, domáce kyselé150g/200g/100g1
B / 2 Granatiersky pochod, kyslá uhorka350g/100g1,3
C / 3Bulgur šalát s kuracím mäsom, kaparami a artičokom350g1,11

Štvrtok 30. 10. 2025

PolievkaKačací vývar s cestovinou350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný bravčový plnený rezeň oštiepkom a slaninkou, varené zemiaky150g/200g1,3,7
B / 2 Šuľance plnené makom, poliate maslom350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát 4 druhy syra s hroznom a olivami 350g7,11

Piatok 31. 10. 2025

PolievkaMrkvová s červenou šošovicou350 ml
A / 1Hydinové rizoto so syrom, domáce kyselé350g7
B / 2 Zemiakové gule plnené údeným, dusená kyslá kapusta350g1,3
C / 3Zeleninový šalát s kozím syrom, horčicovým prelivom a toastom350g1,3,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.:  02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák