Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 20. 1. 2025

PolievkaTekvicová krémová350 ml1,7
A / 1Bravčové plece na burgunský spôsob, dusená tarhoňa200g/200g1,3,9
B / 2 Cestoviny „Dary mora“ s parmezánom 350g1,2,3,4,7
C / 3Grécky šalát s Feta syrom, olivami a krutónmi 350g1,3,7

Utorok 21. 1. 2025

PolievkaHŕstková s údeným 350 ml1,9
A / 1Grilované morčacie prsia, uhorkové tsatsiky, dusená ryža150g/100g/200g7
B / 2 Domáci orechový závin 350g1,3,7,8
C / 3Strukovinový dhál, trojfarebná ryža 200g/200g6,11

Streda 22. 1. 2025

PolievkaKelová so zemiakmi 350 ml
A / 1Hovädzí maďarský guláš, kysnuté knedle 200g/200g1,3,7
B / 2 Špenátové halušky s nivovou omáčkou 350g1,3,7
C / 3Ryžový šalát s rybími tyčinkami, vajíčkom a wasabi majonézou350g1,3,4,11

Štvrtok 23. 1. 2025

PolievkaSlepačí vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací rezeň v parížskom cestíčku, zemiaková kaša 150g/200g1,3,7
B / 2 Šúľance plnené makom, poliate maslom 350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s vyprážanými kuracími nagetkami v kokose, sweet chilly omáčka 350g1,3,7,11

Piatok 24. 1. 2025

PolievkaGulášová 350 ml1
A / 1Kuracie gyros rezančeky, šalát coleslaw, varené zemiaky 100g/150g/200g3,7,9
B / 2 Bryndzové pirohy so smotanou a pažítkou350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s pšenom, kuracím mäsom a bylinkami 350g11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.:  02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák