Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Obedy prosím objednávať na tel.: 02 601 023 00

Pondelok 10. 11. 2025

PolievkaBrokolicová krémová 350 ml1,7
A / 1Bravčové ragú na divoko, slovenská ryža200g/200g 1,3,9
B / 2 Fazuľový prívarok, pečená špekačka, chlieb 250g/100g/100g1,3,7,
C / 3Bulgur šalát s tuniakom a olivami350g1,3,4,11

Utorok 11. 11. 2025

PolievkaŠošovicová na kyslo 350 ml1,7
A / 1Grilovaný kurací plátok s kari kokosovou omáčkou, dusená ryža s hráškom200g/200g6,11
B / 2 Osie hniezda škoricové, kakaové350g1,3,7,8
C / 3Zeleninový šalát s ryžovými rezancami, teriaky omáčkou a kúskami kuracích pŕs350g3,6,7,11

Streda 12. 11. 2025

PolievkaHubová s mrveničkou 350 ml1,3
A / 1Hovädzí maďarský guľáš, kysnuté knedle 200g/200g1,3,7
B / 2 Grilovaný hermelín, varené zemiaky, brusnice120g/200g/50g7
C / 3Pohánkovo zeleninový šalát s kuracím mäsom a bylinkami350g11

Štvrtok 13. 11. 2025

PolievkaHydinový vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací rezeň v parížskom cestíčku, zemiaková kaša150g/200g1,3,7
B / 2 Ovocné guľky so strúhankou350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát caprese s kuracím mäsom, mozarellou a toastom 350g1,3,7,11

Piatok 14. 11. 2025

PolievkaKarfiolová so zemiakmi350 ml
A / 1Bravčový plátok , pórová omáčka s baby mrkvou, dusená ryža200g/200g
B / 2 Bryndzové pirohy so smotanou350g1,3,7
C / 3Grécky šalát s feta syrom a olivami350g7,11
D / 4Domáca huspenina s mäsom - objednávky IBA pri výdajnom pulte do stredy 12.11.2025, limitovaný počet500 ml

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať na tel.:  02 601 023 00

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák