Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 21. 7. 2025

PolievkaHrášková jarná350 ml1,3,9
A / 1Kuracie prsia na baby mrkve a hrášku, slovenská ryža200g/200g1,3
B / 2 Cestoviny s paradajkovou omáčkou, bazalkou a mozarellou350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kuracím mäsom, bylinkovým dresingom a toastom350g1,3,7,11

Utorok 22. 7. 2025

PolievkaŠošovicová s údeným350 ml1,9
A / 1Pečená bravčová krkovička, varené zemiaky, domáce kyselé150g/200g/100g
B / 2 Šišky s lekvárom 350g1,3,7
C / 3Listový šalát s pečenými baby zemiakmi, kuracím mäsom tekvicovými semiačkami a horčicovým dresingom 350g10,11

Streda 23. 7. 2025

PolievkaKarfiolová krémová350 ml1,7
A / 1Segedínsky guľáš, kysnuté knedle 200g/200g1,3,7
B / 2 Losos na pare s parenou brokolicou, zemiakovo-batátová kaša120g/200g4,7
C / 3Kus-kus zeleninový šalát s bravčovou panenkou a artičokom350g1,11

Štvrtok 24. 7. 2025

PolievkaKačací vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací černohorský rezeň so syrom, varené zemiaky s petržlenom 150g/200g1,3,7
B / 2 Ovocné guľky so strúhankou 350g1,3,7
C / 3Bulgur zeleninový šalát s kuracím mäsom a bylinkami350g1,11

Piatok 25. 7. 2025

PolievkaČeská kulajda350 ml1,3,7
A / 1Bravčová pečeň na cibuli, dusená ryža, domáce kyselé200g/200g/100g1
B / 2 Jelenie ragú na hubách, tlačené zemiaky s jarnou cibuľkou200g/200g1
C / 3Zeleninový šalát 4 druhy syra s hroznom a orechami, toast 350g1,3,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.:  02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák