Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Obedy prosím objednávať na tel.: 02 601 023 00

Pondelok 24. 11. 2025

PolievkaTekvicová krémová 350 ml1,7
A / 1Kurací stroganov, dusená ryža200g/200g1,7
B / 2 Zapekaná brokolica so zemiakmi a syrom350g3,7
C / 3Bulgur zeleninový šalát s kúskami zubáča a bylinkovým prelivom 350g1,4,11

Utorok 25. 11. 2025

PolievkaZemiaková s kabanosom350 ml1
A / 1Bravčový plátok so znojemskou omáčkou, slovenská ryža200g/200g1,3,10
B / 2 Domáca ovocná bublanina350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s marinovaným hermelínom a brusnicami350g7,11

Streda 26. 11. 2025

PolievkaKrúpová so zeleninou350 ml1,9
A / 1Pečené kačacie stehno, dusená červená kapusta, kysnuté knedle 150g/150g/200g1,3,7
B / 2 Granatiersky pochod, kyslá uhorka350g/100g1,3
C / 3Cestovinový šalát s kuracím mäsom, ananásom a jogurtom350g1,3,7,11

Štvrtok 27. 11. 2025

PolievkaVývar z kohúta s cestovinou350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací rezeň, varené zemiaky, tatárska omáčka150g/200g1,3,7,10
B / 2 Orechové rezance s maslom350g1,3,7,8
C / 3Kus-kus zeleninový šalát s bravčovou panenkou a syrom chedar350g1,3,7,11

Piatok 28. 11. 2025

PolievkaČeská kulajda350 ml1,3,7
A / 1Čevabčiči (horčica, cibuľa) varené zemiaky150g/200g10
B / 2 Jelenie ragú s jalovcom a hubami, štuchané zemiaky s jarnou cibuľkou 150g/200g
C / 3Zeleninový šalát 4 druhy syra s hroznom, orechami a olivami350g7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať na tel.:  02 601 023 00

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák