Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 23. 6. 2025

PolievkaŠošovicová kyslá 350 ml1,7
A / 1Grilované bravčové karé na srbský spôsob, varené zemiaky200g/200g
B / 2 Cestoviny s cuketou, sušenými paradajkami, olivami, rukolou a parmezánom350g1,3,7,11
C / 3Zeleninový šalát s kuracím mäsom, jemne pikantnými šampiónmi a krutónmi350g1,3,7,11

Utorok 24. 6. 2025

PolievkaZemiaková s párkom350 ml1
A / 1Kuracie prsia na baby mrkve a hrášku s kokosovým mliekom, dusená ryža200g/200g
B / 2 Domáci ovocný posúch s mrveničkou350g1,3,7
C / 3Sójové kocky na hubách, trojfarebná ryža250g/200g6,11

Streda 25. 6. 2025

PolievkaDunajská rybacia350 ml1,4,9
A / 1Bravčové plece po záhorácky, slovenská ryža200g/200g1,9
B / 2 Rybie filé na masle, zemiaková kaša150g/200g4,7
C / 3Kus-kus zeleninový šalát s grilovanými kuracími prsiami a bylinkami350g1,11

Štvrtok 26. 6. 2025

PolievkaHydinový vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný bravčový rezeň plnený slaninkou a oštiepkom, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou150g/200g1,3,7
B / 2 Krupicové rezance350g1,3,7
C / 3Bulgur šalát s rybími tyčinkami, wasabi majonézou a wakame šalátikom 350g2,4,6,11

Piatok 27. 6. 2025

PolievkaŠpenátová s vajcom350 ml1,3,7
A / 1Restované kuracie pečienky, dusená ryža, domáce kyselé200g/200g/100g1
B / 2 Strapačky s kyslou kapustou a klobásou350g1,3
C / 3Zeleninový šalát so zubáčom, dresingom z pečených paprík, toast350g1,3,4,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.:  02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák