Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Obedy prosíme objednávať na tel.: 02 601 023 00

Pondelok 5. 1. 2026

PolievkaCelozávodná dovolenka
A / 1
B / 2
C / 3

Utorok 6. 1. 2026

PolievkaĎen pracovného pokoja
A / 1
B / 2
C / 3

Streda 7. 1. 2026

PolievkaZeleninová s mrveničkou 350 ml1,3,9
A / 1Pečená krkovička, varené zemiaky, domáce kyselé150g/200g/100g
B / 2 Granatiersky pochod, kyslé uhorky350g/100g1,3
C / 3Bulgur zeleninový šalát s kuracím mäsom, bylinkami a artičokom350g1,3,7

Štvrtok 8. 1. 2026

PolievkaSlepačí vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací rezeň, dusená ryža, kompót150g/200g/100g1,3,7
B / 2 Ovocné guľky so strúhankou350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s vyprážanými kuracími nagetkami trikolóra (strúhanka, kokos, cornflax) sweet chily omáčka 350g1,3,6,11

Piatok 9. 1. 2026

PolievkaLusková na kyslo so zemiakmi350 ml1,7
A / 1Hydinové rizoto so syrom, domáce kyselé350g/100g7
B / 2 Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, bylinkový dresing150g/200g/50g1,3,7
C / 3Kus-kus grécky šalát so syrom feta a olivami350g1,3,7,11

Zoznam alergénov:

  1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
  2. Kôrovce a výrobky z nich.
  3. Vajcia a výrobky z nich.
  4. Ryby a výrobky z nich.
  5. Arašidy a výrobky z nich.
  6. Sójové zrná a výrobky z nich.
  7. Mlieko a výrobky z neho.
  8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
  9. Zeler a výrobky z neho.
  10. Horčica a výrobky z nej.
  11. Sezamové semená a výrobky z nich.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
  14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosíme objednávať na tel.:  02 601 023 00

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák