Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 31. 3. 2025

PolievkaZemiaková s medvedím cesnakom 350 ml1,7
A / 1Kuracie Kung Pao, dusená ryža 200g/200g6,11
B / 2 Zemiakové gule plnené údeným mäsom, dusená kyslá kapusta200g/200g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kuracím mäsom, bylinkovým dresingom a toastom 350g1,3,7,11

Utorok 1. 4. 2025

PolievkaHlivová s mrveničkou 350 ml1,3
A / 1Pečené bravčové „DUO“ (bôčik, krkovička), opekané zemiaky, domáce kyselé150g/200g/100g
B / 2 Domáci orechový závin 350g1,3,7,8
C / 3Zeleninový šalát s lososom, pšenom a bylinkami 350g4,11

Streda 2. 4. 2025

PolievkaPórová krémová so zemiakmi 350 ml1,7
A / 1Morčacie stehno na burgunský spôsob, slovenská ryža 200g/200g1,3
B / 2 Kapustové fliačky 350g1,3
C / 3Hubovo-fazuľový guľáš, bulgur200g/200g6,11

Štvrtok 3. 4. 2025

PolievkaHydinový vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací gordon blue, zemiaková kaša150g/200g1,3,7,
B / 2 Ovocné guľky so strúhankou350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kozím syrom, horčicovo-medovým dresingom a toastom350g1,3,7,10,11

Piatok 4. 4. 2025

PolievkaMinestrone 350 ml1,9
A / 1Restované kuracie pečienky, dusená ryža, domáce kyselé200g/200g/100g1
B / 2 Bryndzové pirohy so smotanou a pažitkou350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s tuniakom, brokolicou a toastom 350g1,3,4,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.:  02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák