Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 29. 9. 2025

PolievkaParadajková s cestovinou 350 ml1,3
A / 1Grilovaná panenka so slivkovou omáčkou, zemiaková kaša150g/200g7
B / 2 Hríbikové cestoviny so schwarzwaldskou šunkou a parmezánom350g1,3,7,11
C / 3Zeleninový šalát s pšenom, kuracím mäsom a bylinkami350g11

Utorok 30. 9. 2025

PolievkaŠošovicová na kyslo350 ml1,7
A / 1Pečené kuracie stehno na kyslej kapuste, varené zemiaky s petržlenom200g/200g
B / 2 Domáce pečené tvarohové buchty350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s quinoou, jemne pikantnými kuracími rezančekmi a toastom350g1,3,6,11

Streda 1. 10. 2025

PolievkaKelová so zemiakmi350 ml1
A / 1Hovädzí maďarský guľáš, kysnuté knedle200g/200g1,3,7
B / 2 Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka150g/200g/50g1,3,7,10
C / 3Listový šalát s kuracím mäsom, artičokom a olivami350g11

Štvrtok 2. 10. 2025

PolievkaHydinový vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný bravčový gordon blue, opekané zemiaky 150g/200g1,3,7
B / 2 Makové rezance s maslom350g1,3,7
C / 3Grécky šalát s feta syrom, krutónmi a kaparami350g1,3,7,11

Piatok 3. 10. 2025

PolievkaŠpenátová s vajcom350 ml1,7
A / 1Kurací plátok BBQ, dusená ryža150g/200g1
B / 2 Pečené bravčové „ DUO“ (jaternica, cigáro), varené zemiaky, domáce kyselé150g/200g/100g
C / 3Zeleninový šalát s marinovanými krevetami a wasabi majonézou350g1,2,3,6,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.:  02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák