Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 2. 9. 2024

PolievkaKapustová s hubami350 ml1
A / 1Bravčové plece na záhradnícky spôsob, slovenská ryža200g/200g1,3,9
B / 2 Tekvicový prívarok , grilované cigáro , chlieb200g/100g/100g1,7
C / 3Zeleninový šalát s kuracími prsiami , bylinkovým dresingom a krutónmi350g1,3,7,11

Utorok 3. 9. 2024

PolievkaKarfiolová so zemiakmi 350 ml
A / 1Perkelt z vykostených kuracích stehien , halušky 200g/200g1,3,7
B / 2 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kozím syrom, horčicovým dipom , toast350g1,3,7,10,11

Streda 4. 9. 2024

PolievkaFazuľová s údeným 350 ml1,9
A / 1Hovädzí maďarský guľáš , kysnuté knedle200g/200g1,3,7
B / 2 Cestoviny štyri druhy syra350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kus-kusom , červenou šošovicou a kuracími prsiami 350g1,3,7,11

Štvrtok 5. 9. 2024

PolievkaHydinový vývar s cestovinou 350 ml1,9
A / 1Vyprážaný bravčový rezeň , opekané zemiaky, tatárska omáčka150g/200g/50g1,3,7,10
B / 2 Ovocné guľky so strúhankou 350g1,3,7
C / 3Cestovinový šalát s tuniakom 350g1,3,4,7,11

Piatok 6. 9. 2024

PolievkaZeleninová s krupicovými haluškami 350 ml1,3,9
A / 1Bratislavské tarhoňoto so syrom , domáce kyselé350g/100g1,3,9
B / 2 Grilovaný hermelín , varené zemiaky , brusnice120g/200g/50g7
C / 3Zeleninový šalát s paradajkami , mozarellou a bazalkou, toast350g1,3,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.:  0918 513 290

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák