Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 17. 2. 2025

PolievkaŠošovicová so zeleninou 350 ml1,9
A / 1Kuracie prsia na ázijský spôsob, jazmínová ryža 200g/200g6,11
B / 2 Zemiakové noky s lososovou omáčkou a parmezánom350g1,3,4,7
C / 3Bulgur šalát so zeleninou, kuracím mäsom a bylinkami 350g1,3,7,11

Utorok 18. 2. 2025

PolievkaKarfiolová so zemiakmi 350 ml1
A / 1Pečená bravčová krkovička, varené zemiaky, domáce kyselé 150g/200g/50g
B / 2 Domáci ovocný posúch s mrveničkou 350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s nakladaným hermelínom, brusnicami a toastom 350g1,3,7,11

Streda 19. 2. 2025

PolievkaKrúpová so zeleninou350 ml1,9
A / 1Hovädzie dusené na znojemský spôsob, dusená tarhoňa 200g/200g1,3
B / 2 Bolonské lazagne so syrom 350g1,3,7,9
C / 3Zeleninový šalát s feta syrom, olivami, krutónmi a artičokom 350g1,3,7,11

Štvrtok 20. 2. 2025

PolievkaHydinový vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací černohorský rezeň so syrom, varené zemiaky 150g/200g1,3,7
B / 2 Makové rezance s maslom 350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s grilovaným zubáčom, bylinkovým dresingom a toastom 350g1,3,4,7,11

Piatok 21. 2. 2025

PolievkaZemiaková na kyslo s kôprom 350 ml1,7
A / 1Morčacie stehno na burgunský spôsob, slovenská ryža200g/200g1,3,9
B / 2 Bryndzové halušky so slaninkou 350g1,3,7
C / 3Mexická plnená tortila s kuracím mäsom a zeleninou350g1,3,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.:  02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák