Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 12. 5. 2025

PolievkaKrúpová so zeleninou 350 ml1,9
A / 1Pečená bravčová krkovička, varené zemiaky, domáce kyselé150g/200g/100g
B / 2 Cestoviny s kuracím mäsom, smotanovou omáčkou, bazalkou a parmezánom350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kúskami lososa, dresingom z hrubozrnnej horčice, toast 350g1,3,4,7,10,11

Utorok 13. 5. 2025

PolievkaGuľášová350 ml1
A / 1Kurací plátok, omáčka s baby mrkvou a hráškom, dusená ryža150g/200g1
B / 2 Domáci kakaový závin350g1,3,7
C / 3Grécky kus-kus šalát so syrom feta, olivami a kaparami350g1,7,11

Streda 14. 5. 2025

PolievkaZeleninová krémová s krutónmi350 ml1,3,7,9
A / 1Bravčové plece po záhorácky, slovenská ryža200g/200g1,3
B / 2 Hovädzie varené s chrenovou omáčkou, kysnuté knedle200g/200g1,3,7
C / 3Capresse šalát s paradajkami, mozarellou a bazalkovým pestom, toast350g1,3,7,11

Štvrtok 15. 5. 2025

PolievkaHydinový vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, šalátik150g/200g/100g1,3,7
B / 2 Ovocné guľky so strúhankou350g1,3,7
C / 3Cestovinový šalát s tuniakom 350g1,3,4,7,11

Piatok 16. 5. 2025

PolievkaPolievka z červenej šošovice s mrkvou a zemiakmi350 ml
A / 1Bravčové rizoto so syrom, domáce kyselé350g/100g7
B / 2 Jelenie ragú na hubách, šťuchané zemiaky s jarnou cibuľkou200g/200g1
C / 3Zeleninový šalát s červenou šošovicou, kuracími prsiami, artičokmi a olivami350g11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.:  02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák