Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Obedy prosíme objednávať na tel.: 02 601 023 00

Pondelok 8. 12. 2025

PolievkaZeleninový krém350 ml1,7,9
A / 1Prírodný bravčový rezeň pastiersky s údeným syrom, zemiaková kaša200g/200g7
B / 2 Zemiakové ňoky s hríbikovou omáčkou, prosiuttom a parmezánom350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kuracím mäsom, šošovicou beluga a artičokom 350g11

Utorok 9. 12. 2025

PolievkaZeleninový boršč350 ml9
A / 1Grilované morčacie prsia, omáčka s baby mrkvou a pórom, slovenská ryža200g/200g1,3
B / 2 Domáci kakaový závin350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s ryžovými rezancami, krabími tyčinkami a vajíčkom 350g3,4,6,11

Streda 10. 12. 2025

PolievkaRascová s vajcom 350 ml1,3
A / 1Pečené kuracie stehno na kyslej kapuste, varené zemiaky200g/200g
B / 2 Cestoviny s paradajkovou omáčkou, bazalkou a mozarellou350g1,3,7
C / 3Bulgur zeleninový šalát s bravčovou panenkou350g1,11

Štvrtok 11. 12. 2025

PolievkaKačací vývar s cestovinou350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací černohorský rezeň so syrom, zemiaková kaša150g/200g1,3,7
B / 2 Lekvárové pirohy s makom 350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kuracími fašírkami so zeleninou, bylinkami a syrom chedar350g3,7,11

Piatok 12. 12. 2025

PolievkaParadajková s kapustou 350 ml1
A / 1Morčacie stehno na burgunský spôsob, dusená ryža200g/200g9
B / 2 Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka150g/150g/50g1,3,7,10
C / 3Kus-kus zeleninový šalát s kúskami lososa a dresingom z hrubozrnnej horčice350g3,7,11

Zoznam alergénov:

  1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
  2. Kôrovce a výrobky z nich.
  3. Vajcia a výrobky z nich.
  4. Ryby a výrobky z nich.
  5. Arašidy a výrobky z nich.
  6. Sójové zrná a výrobky z nich.
  7. Mlieko a výrobky z neho.
  8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
  9. Zeler a výrobky z neho.
  10. Horčica a výrobky z nej.
  11. Sezamové semená a výrobky z nich.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
  14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosíme objednávať na tel.:  02 601 023 00

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák