Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 15. 9. 2025

Polievka
A / 1Štátny sviatok
B / 2
C / 3

Utorok 16. 9. 2025

PolievkaHrášková jarná so strúhaným cestom 350 ml1,3
A / 1Pečená bravčová krkovička, varené zemiaky, domáce kyselé150g/200g/100g
B / 2 Domáci ovocný osúch s mrveničkou350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kúskami lososa, dresingom z hrubozrnnej horčice a toastom 350g1,3,4,7,10,11

Streda 17. 9. 2025

PolievkaFazuľová s údeným350 ml1,9
A / 1Kurací stroganov, dusená ryža 200g/200g1,7,10
B / 2 Granatiersky pochod, kyslá uhorka350g/100g1,3
C / 3Kus-kus zeleninový šalát s kuracím mäsom a bylinkovým dresingom350g1,7,11

Štvrtok 18. 9. 2025

PolievkaKačací vývar s cestovinou350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaná bravčová kapsa plnená syrom, šunkou a kapiou, zemiaková kaša150g/200g1,3,7
B / 2 Tvarohové rezance350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kozím syrom, horčicovým prelivom a toastom350g1,3,7,10,11

Piatok 19. 9. 2025

PolievkaMinestrone350 ml1,9
A / 1Bravčové rizoto so syrom, domáce kyselé350g/100g7
B / 2 Vyprážaný syrovo-šunkový špíz, varené zemiaky, tatárska omáčka150g/200g/50g1,3,7,10
C / 3Grécky šalát s feta syrom, olivami a krutónmi350g1,3,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.:  02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák