Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Párny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 6. 1. 2025

PolievkaDEŇ PRACOVNÉHO POKOJA
A / 1NEVARÍ SA
B / 2
C / 3

Utorok 7. 1. 2025

PolievkaZeleninová s mrveničkou 350 ml1,3
A / 1Pečené bravčové karé, varené zemiaky, domáce kyselé 150g/200g/100g
B / 2 Ovocná bublanina350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kuracím mäsom, artičokom a toastom350g1,3,7,11

Streda 8. 1. 2025

PolievkaŠošovicová na kyslo so zemiakmi 350 ml1,7
A / 1Bratislavské bravčové plece, kolienka 200g/200g1,3,7,9
B / 2 Cestoviny s kuracím mäsom, bazalkou a parmezánom 350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s bulgurom, kuracími prsiami a toastom 350g1,3,7,11

Štvrtok 9. 1. 2025

PolievkaHovädzí vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný bravčový rezeň, opekané zemiaky, tatárska omáčka150g/200g/50g1,3,7,10
B / 2 Makové rezance s maslom350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s bravčovou panenkou, bylinkovým dresingom a toastom 350g1,3,7,11

Piatok 10. 1. 2025

PolievkaČeská kulajda 350 ml1,3,7
A / 1Pečené kuracie stehno, dusená ryža, kompót 150g/200g/100g
B / 2 Granatierský pochod, kyslá uhorka 350g/100g1,3
C / 3Kus – kus šalát s červenou šošovicou, kuracím mäsom, bylinkami a toastom 350g1,3,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.:  02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák