Stredisko Inštitút pre verejnú správu
u. Schneidera-trnavského1/a, 844 10 Bratislava
 prevádzka Stravovacie zariadenie Bratislava
Račianska 45, 831 02 Bratislava 

Výdajne stravy:

  • Kuchyňa a výdajňa stravy na Prezídiu policajného zboru – Račianska 45
  • Výdajňa stravy na MV SR – Pribinova 1
  • Výdajňa stravy KR PZ – Špitálska
  • Výdajňa stravy KR PZ Bratislava 5 – námestie Hraničiarov
  • Výdajňa stravy – Obvodné oddelenie PZ – Staré mesto – Sasinkova
  •  Výdajňa stravy – Košická
  • Výdajňa stravy – Drieňová

Nepárny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Bratislava, Račianska 45

„CHUŤ  JESENE“

Pondelok 3. 11. 2025

PolievkaPolievka cesnaková krémová s  krutónmi350ml1,7
A / 1Bravčové soté na hrášku, dusená ryža130g,200g1
B / 2 Zapekaná brokolica so syrom, varené zemiaky, uhorkový šalát250g,200g,120g 1,3,7
C / 3Grécky šalát s feta syrom, toast350g 1,3,7

Utorok 4. 11. 2025

PolievkaHydinový vývar so zeleninou a cestovinou350ml1,3,9
A / 1Kurací rezeň v zeleninovom cestíčku, zemiaková kaša, cviklový šalát130g,200g,120g1,3,7
B / 2 Buchty pečené lekvárové 350g 1,3,7
C / 3Špenátové halušky so syrovou omáčkou300g,250g 1,3,7

Streda 5. 11. 2025

PolievkaPolievka gulášová so zemiakmi350ml1
A / 1Hovädzie mäso varené, chrenová omáčka, domáca parená knedľa130g,200g1,3,7
B / 2 Gnocchi s orechovou posýpkou a maslom350g 1,3,7,8
C / 3Vyprážané šampiňóny , varené zemiaky, tatárska omáčka180g,200g,50g1,3,7,10

Štvrtok 6. 11. 2025

PolievkaPolievka zemiaková „Kulajda“350ml1,7
A / 1Bravčový rezeň plnený údeným syrom a slaninkou, dusená ryža, domáca čalamáda130g,200g,120g1,3,7
B / 2 Francúzske zemiaky, domáca čalamáda350g,120g1,3,7
C / 3Zelené rizoto ( brokolica, hrášok, listový špenát), so syrom, polníček350g7

Piatok 7. 11. 2025

PolievkaPolievka paradajková s cestovinou a bazalkou350ml1
A / 1Kuracie soté v zemiakovej placke, strúhaný syr, sterilizovaná uhorka130g,200g,80g 1,3,7,10
B / 2 Štrúdľa makovo-višňová350g1,3,7
C / 3Teplý tarhoňový šalát so zeleninou, rukola350g1,3,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: +421 918 249 641

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 12:00h – do 13:30h

Šéfkuchár : Denis Haršanyi