Stredisko Inštitút pre verejnú správu
u. Schneidera-trnavského1/a, 844 10 Bratislava
 prevádzka Stravovacie zariadenie Bratislava
Račianska 45, 831 02 Bratislava 

Výdajne stravy:

  • Kuchyňa a výdajňa stravy na Prezídiu policajného zboru – Račianska 45
  • Výdajňa stravy na MV SR – Pribinova 1
  • Výdajňa stravy KR PZ – Špitálska
  • Výdajňa stravy KR PZ Bratislava 5 – námestie Hraničiarov
  • Výdajňa stravy – Obvodné oddelenie PZ – Staré mesto – Sasinkova
  •  Výdajňa stravy – Košická
  • Výdajňa stravy – Drieňová

Nepárny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Bratislava, Račianska 45

Pondelok 5. 5. 2025

PolievkaPolievka cuketová krémová s krutónmi350ml1,3,7
A / 1Kuracie soté s hríbikovou omáčkou, tarhoňa130g,200g1,7
B / 2 Pizza so šunkou, syrom a kukuricou350g 1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s restovanými krevetami a avokádom, toast350g1,2,3,7,11

Utorok 6. 5. 2025

PolievkaMorčací vývar so zeleninou a cestovinou350ml1,3,9
A / 1Bravčový rezeň plnený slaninkou a syrom , dusená ryža, cviklový šalát130g,200g,120g 1,3,7
B / 2 Šišky s jahodovým džemom350g 1,3,7
C / 3Farfalle s kuracím mäsom a syrovou omáčkou350g 1,3,7,9

Streda 7. 5. 2025

PolievkaPolievka gulášová so zemiakmi350ml1,1
A / 1Bravčová panenka s omáčkou so zeleného korenia, zemiakovo-tekvicové pyré130g,200g1,3,7
B / 2 Hlivovo-šampiňónový perkelt, domáce halušky 250g,200g 1,3,7
C / 3Kuskus s grilovanou ratatouille zeleninou( cuketa, baklažán, paradajky, paprika) s rukolou350g1

Štvrtok 8. 5. 2025

Polievka
A / 1Štátny sviatok
B / 2 Nevarí sa
C / 3

Piatok 9. 5. 2025

PolievkaPolievka paradajková s cestovinou350ml1
A / 1Kurací prírodný rezeň s volským okom, ryža s kukuricou, kapustový šalát s mrkvou130g,200g,120g1,3
B / 2 Zemiakové šúľance s makom a maslom350g1,3,7
C / 3Losos na bylinkách , zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťou, kôprový dipp140g,200g50g3,4,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: +421 918 249 641

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 12:00h – do 13:30h

Šéfkuchár : Denis Haršanyi