Stredisko Inštitút pre verejnú správu
u. Schneidera-trnavského1/a, 844 10 Bratislava
 prevádzka Stravovacie zariadenie Bratislava
Račianska 45, 831 02 Bratislava 

Výdajne stravy:

  • Kuchyňa a výdajňa stravy na Prezídiu policajného zboru – Račianska 45
  • Výdajňa stravy na MV SR – Pribinova 1
  • Výdajňa stravy KR PZ – Špitálska
  • Výdajňa stravy KR PZ Bratislava 5 – námestie Hraničiarov
  • Výdajňa stravy – Obvodné oddelenie PZ – Staré mesto – Sasinkova
  •  Výdajňa stravy – Košická
  • Výdajňa stravy – Drieňová

Nepárny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Bratislava, Račianska 45

Pondelok 13. 1. 2025

PolievkaPolievka brokolicová krémová350ml1,7
A / 1Perkelt z vykosteného kuracieho stehna, domáce halušky130g, 200g1,3,7,10
B / 2 Hruškový koláč so škoricou a tvarohom350g1,3,7
C / 3Grécky šalát s feta syrom, olivami a toastom350g1,3,7

Utorok 14. 1. 2025

PolievkaHovädzí vývar so zeleninou a cestovinou350ml1,3,9
A / 1Bravčový rezeň plnený slaninkou a syrom vyprážaný, ryža, šalát z kyslej kapusty s kápiou 30g, 200g, 120g 1,3,7
B / 2 Špenátové halušky so syrovou omáčkou350g1,3,7
C / 3Cviklové krupotto s fazuľovými luskami 350g1,7

Streda 15. 1. 2025

PolievkaPolievka hŕstková350 ml1,9
A / 1Bravčový guláš segedínsky, domáca parená knedľa130g,200g1,3,7,10
B / 2 Gnochi s orechmi a maslom350g1,3,7,8
C / 3Vegetariánske Chilli con Carne, ryža basmati250g,200g6

Štvrtok 16. 1. 2025

PolievkaPolievka zemiaková kyslá s kôprom350ml1,7
A / 1Kuracie stehno pečené, dusená ryža, kompót240g,200g,120g1
B / 2 Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka220g,200g,50g1,3,7,10
C / 3Paella s darmi mora350g1,2,4,6

Piatok 17. 1. 2025

PolievkaPolievka zeleninová s mrveničkou350ml1,3,9
A / 1Bravčová sekaná pečienka, paradajková kapusta, varené zemiaky130g,200g1,3,7
B / 2 Marhuľové kolieska350g1,3,7
C / 3Listový šalát s grilovaným oštiepkom, brusnicový dipp, toast 350g1,3,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: +421 918 249 641

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 12:00h – do 13:30h

Šéfkuchár : Denis Haršanyi