Stredisko Inštitút pre verejnú správu
u. Schneidera-trnavského1/a, 844 10 Bratislava
 prevádzka Stravovacie zariadenie Bratislava
Račianska 45, 831 02 Bratislava 

Výdajne stravy:

  • Kuchyňa a výdajňa stravy na Prezídiu policajného zboru – Račianska 45
  • Výdajňa stravy na MV SR – Pribinova 1
  • Výdajňa stravy KR PZ – Špitálska
  • Výdajňa stravy KR PZ Bratislava 5 – námestie Hraničiarov
  • Výdajňa stravy – Obvodné oddelenie PZ – Staré mesto – Sasinkova
  •  Výdajňa stravy – Košická
  • Výdajňa stravy – Drieňová

Nepárny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Bratislava, Račianska 45

„CHUŤ  JESENE“

Pondelok 17. 11. 2025

PolievkaPolievka brokolicová krémová s krutónmi350ml1,7
A / 1Bravčový perkelt, domáce halušky130g,200g1,3,7,10
B / 2 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s tromi druhmi syra, orechmi,hroznom a bylinkovým dresingom, toast350g1,3,7,8

Utorok 18. 11. 2025

PolievkaKurací vývar so zeleninou a niťovkami350ml1,3,9
A / 1Kurací rezeň vyprážaný v cornflakes, dusená ryža, mrkvový šalát s ananásom130g,200g, 120g1,3,7
B / 2 Granatiersky pochod, sterilizovaná uhorka350g,80g1,3,7
C / 3Linguine „Arabiata“ s parmezánom ( paradajky, slanina, chilli, cesnak)350g1,3,7

Streda 19. 11. 2025

PolievkaPolievka frankfurtská s párkom350ml1
A / 1Bravčová panenka s hríbikovou omáčkou, opekané zemiaky, 130g,200g1,7
B / 2 Moravské koláče350g1,3,7
C / 3Paella s kuracím mäsom, zeleninou a chorizom350g1,6

Štvrtok 20. 11. 2025

PolievkaPolievka fazuľová kyslá so zemiakmi350ml1,7
A / 1Hovädzí maďarský guláš, domáca parená knedľa130g,200g1,3,7
B / 2 Vyprážaný encián, zemiaky, tatárska omáčka110g,200g,50g1,3,7,10
C / 3Farebný cestovinový šalát s kuracím mäsom, zeleninou a majonézou350g1,7,10

Piatok 21. 11. 2025

PolievkaPolievka krúpková so zeleninou350ml1,9
A / 1Bravčové mäso dusené v keli, varené zemiaky130g,200g1,10,
B / 2 Broskyňový koláč s tvarohom350g1,3,7
C / 3Nícejský šalát ( zelenina, zemiaky, tuniak, vajíčko), toast350g1,3,4,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: +421 918 249 641

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 12:00h – do 13:30h

Šéfkuchár : Denis Haršanyi