Stredisko Inštitút pre verejnú správu
u. Schneidera-trnavského1/a, 844 10 Bratislava
 prevádzka Stravovacie zariadenie Bratislava
Račianska 45, 831 02 Bratislava 

Výdajne stravy:

  • Kuchyňa a výdajňa stravy na Prezídiu policajného zboru – Račianska 45
  • Výdajňa stravy na MV SR – Pribinova 1
  • Výdajňa stravy KR PZ – Špitálska
  • Výdajňa stravy KR PZ Bratislava 5 – námestie Hraničiarov
  • Výdajňa stravy – Obvodné oddelenie PZ – Staré mesto – Sasinkova
  •  Výdajňa stravy – Košická
  • Výdajňa stravy – Drieňová

Nepárny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Bratislava, Račianska 45

Pondelok 6. 10. 2025

PolievkaPolievka mrkvová krémová so zázvorom a krutónmi350ml1,7
A / 1Bravčové stehno bratislavské, cestoviny130g,200g1,3,7,9
B / 2 Palacinky s nutelou , šľahačkou a topingom350g1,3,7,8
C / 3Thajská zelenina s ryžovými rezancami350g6,11

Utorok 7. 10. 2025

PolievkaKurací vývar so zeleninou a niťovkami350ml1,3,9
A / 1Vyprážaný bravčový rezeň plnený mozzarelou a šunkou, zemiaková kaša, cviklový šalát130g,200g, 120g1,3,7
B / 2 Ryžové guľky s lesným ovocím350g1,3,7
C / 3Lasagne na bolonský spôsob so syrom350g1,3,7,9

Streda 8. 10. 2025

PolievkaPolievka frankfurtská s párkom350ml1
A / 1Hovädzí maďarský guláš, domáca parená knedľa130g,200g1,3,7,10
B / 2 Bryndzové halušky so slaninkou a acidkom350g,0,2l1,3,7
C / 3Listový šalát s kuracími  nugetkami , bylinkovo-medový dresing, toast350g1,3,7,10

Štvrtok 9. 10. 2025

PolievkaPolievka zemiaková kyslá s kôprom350ml1,7
A / 1Kurací rezeň v zeleninovom cestíčku, dusená ryža, miešaný šalát130g,200g,120g1,3,7
B / 2 Karfiol zapekaný so syrom, varené zemiaky, miešaný šalát250g,200g,120g1,3,7
C / 3Sójové kocky na mexický spôsob, basmati ryža250g,200g6

Piatok 10. 10. 2025

PolievkaPolievka pórová so zeleninou a vajíčkom350ml3,9
A / 1Stroganov z bravčového mäsa, tarhoňa130g,200g1,3,7,10
B / 2 Syrové rožky so sezamom350g1,3,7,11
C / 3Filety z heika grilované, zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťou, kôprový dipp150g,200g,50g4,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: +421 918 249 641

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 12:00h – do 13:30h

Šéfkuchár : Denis Haršanyi