Stredisko Inštitút pre verejnú správu
u. Schneidera-trnavského1/a, 844 10 Bratislava
 prevádzka Stravovacie zariadenie Bratislava
Račianska 45, 831 02 Bratislava 

Výdajne stravy:

  • Kuchyňa a výdajňa stravy na Prezídiu policajného zboru – Račianska 45
  • Výdajňa stravy na MV SR – Pribinova 1
  • Výdajňa stravy KR PZ – Špitálska
  • Výdajňa stravy KR PZ Bratislava 5 – námestie Hraničiarov
  • Výdajňa stravy – Obvodné oddelenie PZ – Staré mesto – Sasinkova
  •  Výdajňa stravy – Košická
  • Výdajňa stravy – Drieňová

Nepárny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Bratislava, Račianska 45

Pondelok 25. 8. 2025

PolievkaPolievka mrkvová krémová so zázvorom a krutónmi350ml1,7
A / 1Bravčové mäso na hrášku, dusená ryža130g,200g1
B / 2 Zapekaný karfiol so syrom, zemiaky s maslom, uhorkový šalát250g,200g,120g 1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s reďkvičkou, vareným vajíčkom a opraženou slaninkou, toast350g1,3,7

Utorok 26. 8. 2025

PolievkaSlepačí vývar so zeleninou a cestovinou350ml1,3,9
A / 1Kuracie stehno pečené so syrom a šampiňónmi, varené zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťou , kapustový šalát s kukuricou240g,200g,120g 7
B / 2 Škoricové osie hniezda350g 1,3,7
C / 3Bolonské špagety, parmezán350g 1,3,7,9

Streda 27. 8. 2025

PolievkaPolievka gulášová so zemiakmi350ml1
A / 1Bravčová krkovička pečená, dusená hlávková kapusta, domáca parená knedľa130g,200g1,3,7
B / 2 Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, tatárska omáčka200g,200g ,50g 1,3,7,10
C / 3Cuketové rizoto so sušenými paradajkami a syrom, sterilizovaná uhorka350g7

Štvrtok 28. 8. 2025

PolievkaPolievka z fazuľových luskov kyslá350g1,7
A / 1Kurací čiernohorský rezeň, dusená ryža s kukuricou, miešaný šalát130g,200g,120g1,3,7
B / 2 Oškvarkové pagáče350g1,3,7
C / 3Rybie filé s gréckou omáčkou, varené zemiaky150g,200g1,4

Piatok 29. 8. 2025

Polievka
A / 1 !!! Štátny sviatok !!!!
B / 2 Nevarí sa
C / 3

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: +421 918 249 641

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 12:00h – do 13:30h

Šéfkuchár : Denis Haršanyi