Stredisko Inštitút pre verejnú správu
u. Schneidera-trnavského1/a, 844 10 Bratislava
 prevádzka Stravovacie zariadenie Bratislava
Račianska 45, 831 02 Bratislava 

Výdajne stravy:

  • Kuchyňa a výdajňa stravy na Prezídiu policajného zboru – Račianska 45
  • Výdajňa stravy na MV SR – Pribinova 1
  • Výdajňa stravy KR PZ – Špitálska
  • Výdajňa stravy KR PZ Bratislava 5 – námestie Hraničiarov
  • Výdajňa stravy – Obvodné oddelenie PZ – Staré mesto – Sasinkova
  •  Výdajňa stravy – Košická
  • Výdajňa stravy – Drieňová

Nepárny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Bratislava, Račianska 45

Pondelok 18. 11. 2024

PolievkaCesnaková krémová s krutónmi350ml1,3,7
A / 1Bravčové mäso dusené v keli, varené zemiaky130g,200g1,3,7
B / 2 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom230g,250g 1,3,7
C / 3Listový šalát s morčacími nugetkami , bylinkovo-medový dresing, toast100g,250g 1,3,7,10

Utorok 19. 11. 2024

PolievkaHydinový vývar so zeleninou a cestovinou350ml1,3,9
A / 1Kuracie stehno pečené, dusená ryža, kompót240g,200g120g
B / 2 Údené mäso varené, hrachová kaša s opraženou cibuľkou, chlieb130g,250g,100g1,3,7
C / 3Špenátové halušky so syrovou omáčkou250g,200g 1,3,7

Streda 20. 11. 2024

PolievkaPolievka kapustová s klobásou350ml1
A / 1Bravčové stehno nitrianske, domáca parená knedľa130g,200g1,3,7,10
B / 2 Cisársky trhanec s lesným ovocím a šľahačkou350g1,3,7
C / 3Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, tatárska omáčka180g,200g,50g1,3,7,10

Štvrtok 21. 11. 2024

PolievkaPolievka zemiaková kyslá s kôprom350ml1,7
A / 1Kurací rezeň v syrovom cestíčku, zemiaková kaša, kapustový šalát s mrkvou 130g,200g,120g 1,3,7
B / 2 Oškvarkové pagáčiky350g1,3,7
C / 3Bulgur so zeleninou, cícerom a feta syrom, polníček350g 1,7,11

Piatok 22. 11. 2024

PolievkaPolievka krúpková so zeleninou350ml1,9
A / 1Bravčový španielsky vtáčik, dusená ryža, cviklový šalát130g,200g1,3,10
B / 2 Nutelové rožky s orechami 350g1,3,7,8
C / 3Rybie filé s gréckou omáčkou, varené zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťou 150g,200g 1,4,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: +421 918 249 641

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 12:00h – do 13:30h

Šéfkuchár : Denis Haršanyi