Stredisko Inštitút pre verejnú správu
u. Schneidera-trnavského1/a, 844 10 Bratislava
 prevádzka Stravovacie zariadenie Bratislava
Račianska 45, 831 02 Bratislava 

Výdajne stravy:

  • Kuchyňa a výdajňa stravy na Prezídiu policajného zboru – Račianska 45
  • Výdajňa stravy na MV SR – Pribinova 1
  • Výdajňa stravy KR PZ – Špitálska
  • Výdajňa stravy KR PZ Bratislava 5 – námestie Hraničiarov
  • Výdajňa stravy – Obvodné oddelenie PZ – Staré mesto – Sasinkova
  •  Výdajňa stravy – Košická
  • Výdajňa stravy – Drieňová

Nepárny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Bratislava, Račianska 45

Pondelok 26. 8. 2024

PolievkaKarfiolová číra so zeleninou a písmenkami350ml1,3,9
A / 1Bravčové mäso na hrášku, dusená ryža130g,200g1
B / 2 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s reďkvičkou, vareným vajíčkom a opraženou slaninkou, toast350g1,3,7

Utorok 27. 8. 2024

PolievkaHydinový vývar so zeleninou a rezancami350ml1,3,9
A / 1Kuracie stehno pečené so syrom a šampiňónmi, varené zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťou220g,200g1,7
B / 2 Fliačky s hlávkovou kapustou s cukrom a škoricou350g1,3,7
C / 3Bolonské špagety, parmezán350g1,3,7,9

Streda 28. 8. 2024

PolievkaPolievka fazuľová so zeleninou, klobásou a širokými rezancami 350ml1,3,9
A / 1Segedínsky guláš, domáca parená knedľa130g,200g1,3,7,10
B / 2 Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, tatárska omáčka350g1,3,7
C / 3Grilovaná zelenina ratotouille (cuketa, baklažán, paprika, šampiňóny, paradajky) jazmínová ryža250g,200g

Štvrtok 29. 8. 2024

PolievkaŠtátny sviatok
A / 1
B / 2
C / 3

Piatok 30. 8. 2024

PolievkaPolievka zelerová zapražená so zemiakmi a mrveničkou350ml1,9
A / 1Hovädzí stroganov, slovenská ryža130g,200g1,3,7,10
B / 2 Moravské koláče350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kúskami lososa, kôprovo-citrónový dresing, toast350g1,3,4,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: +421 918 249 641

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 12:00h – do 13:30h

Šéfkuchár : Denis Haršanyi