Stredisko Inštitút pre verejnú správu
u. Schneidera-trnavského1/a, 844 10 Bratislava
 prevádzka Stravovacie zariadenie Bratislava
Račianska 45, 831 02 Bratislava 

Výdajne stravy:

  • Kuchyňa a výdajňa stravy na Prezídiu policajného zboru – Račianska 45
  • Výdajňa stravy na MV SR – Pribinova 1
  • Výdajňa stravy KR PZ – Špitálska
  • Výdajňa stravy KR PZ Bratislava 5 – námestie Hraničiarov
  • Výdajňa stravy – Obvodné oddelenie PZ – Staré mesto – Sasinkova
  •  Výdajňa stravy – Košická
  • Výdajňa stravy – Drieňová

Párny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Bratislava, Račianska 45

Pondelok 23. 6. 2025

PolievkaPolievka brokolicová krémová s krutónmi350ml1,7
A / 1Mexická tarhoňa s kuracím mäsom, uhorkový šalát130g,200g1
B / 2 Škoricové osie hniezda350g1,3,7
C / 3Listový šalát s grilovaným hermelínom a brusnicami, toast220g,110g,50g1,3,7

Utorok 24. 6. 2025

PolievkaHovädzí vývar so zeleninou a cestovinou350ml 1,3,9
A / 1Bravčový rezeň plnený šunkou a syrom, zemiaková kaša, miešaný šalát 130g,200g,120g 1,3,7
B / 2 Štrúdľa jablkovo-orechová350g1,3,7,8
C / 3Bolonské špagety s parmezánom 350g1,3,7,9

Streda 25. 6. 2025

PolievkaPolievka frankfurtská s párkom350 ml1
A / 1Bravčová krkovička pečená, dusená hlávková kapusta domáce parené knedle130g, 200g1,3,7
B / 2 Zemiakové placky so syrom a kyslou smotanou250g,50g,50g1,3,7
C / 3Miešaný šalát s  tofu syrom, avokádom a bylinkovým dresingom, toast350g1,3,6,7,11

Štvrtok 26. 6. 2025

PolievkaPolievka šošovicová kyslá350ml1,7
A / 1Kurací prírodný rezeň s bazalkovou omáčkou, dusená ryža130g,200g1,3,7
B / 2 Dusený špenát, volské oko, varené zemiaky250g, 2 ks,200g1,3,7
C / 3Pečená koreňová zelenina ( bataty, zeler, mrkva, cvikla, zemiaky)s cesnakovým dippom350g1,3,7,9

Piatok 27. 6. 2025

PolievkaPolievka šampiňónová so zemiakmi350ml1
A / 1Mäsové guľky v paradajkovej omáčke, varené zemiaky150g,200g1,3,7
B / 2 Parené buchty s lekvárom a makom350g1,3,7
C / 3Gnochi s lososom, cherry paradajkami a bazalkou, parmezán350g1,3,4,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: +421 918 249 641

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 12:00h – do 13:30h

Šéfkuchár : Denis Haršanyi