Stredisko Inštitút pre verejnú správu
u. Schneidera-trnavského1/a, 844 10 Bratislava
 prevádzka Stravovacie zariadenie Bratislava
Račianska 45, 831 02 Bratislava 

Výdajne stravy:

  • Kuchyňa a výdajňa stravy na Prezídiu policajného zboru – Račianska 45
  • Výdajňa stravy na MV SR – Pribinova 1
  • Výdajňa stravy KR PZ – Špitálska
  • Výdajňa stravy KR PZ Bratislava 5 – námestie Hraničiarov
  • Výdajňa stravy – Obvodné oddelenie PZ – Staré mesto – Sasinkova
  •  Výdajňa stravy – Košická
  • Výdajňa stravy – Drieňová

Párny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Bratislava, Račianska 45

Pondelok 17. 2. 2025

PolievkaHráškový krém s mätou a krutónmi350ml1,7
A / 1Perkelt z vykosteného kuracieho stehna, domáce halušky130g, 200g1,3,7,10
B / 2 Cesnakové osie hniezda350g1,3,7
C / 3Listový šalát s quinoou, pečenou tekvicou a vajíčkom, toast350g1,3,7

Utorok 18. 2. 2025

PolievkaHydinový vývar so zeleninou a cestovinou350ml 1,3,9
A / 1Bravčový rezeň plnený slaninkou a oštiepkom vyprážaný, dusená ryža , miešaný šalát 130g, 200g, 120g 1,3,7
B / 2 Bryndzové pirohy so smotanou a slaninkou350g1,3,7
C / 3Pečená koreňová zelenina s pažitkovým dippom ( mrkva, cvikla, bataty, zeler, petržlen) 350g,70g7,9

Streda 19. 2. 2025

PolievkaPolievka kapustová s klobásou350 ml1
A / 1Hovädzí maďarský guláš, domáca parená knedľa130g,200g1,3,7,10
B / 2 Granatiersky pochod, sterilizovaná uhorka350g,80g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s jablkami, mozarelou a kuracími filetkami, toast350g1,3,7

Štvrtok 20. 2. 2025

PolievkaPolievka zemiaková kyslá s kôprom350ml1,7
A / 1Kurací rezeň v špenátovom cestíčku, zemiaková kaša, domáca čalamáda 130g,200g,120g 1,3,7
B / 2 Parené buchty s makom a maslom350g1,3,7
C / 3Šošovicový dhál, basmati ryža so sézamom250g,200g6,11

Piatok 21. 2. 2025

PolievkaPolievka zeleninový boršč350ml1,9
A / 1Mäsové guľky v paradajkovej omáčke, varené zemiaky150g,200g1,3,7
B / 2 Zemiakové šúľance s orechmi a maslom350g1,3,7,8
C / 3Losos grilovaný na bylinkovom masle, parená zelenina 130g, 200g4,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: +421 918 249 641

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 12:00h – do 13:30h

Šéfkuchár : Denis Haršanyi