Stredisko Inštitút pre verejnú správu
u. Schneidera-trnavského1/a, 844 10 Bratislava
 prevádzka Stravovacie zariadenie Bratislava
Račianska 45, 831 02 Bratislava 

Výdajne stravy:

  • Kuchyňa a výdajňa stravy na Prezídiu policajného zboru – Račianska 45
  • Výdajňa stravy na MV SR – Pribinova 1
  • Výdajňa stravy KR PZ – Špitálska
  • Výdajňa stravy KR PZ Bratislava 5 – námestie Hraničiarov
  • Výdajňa stravy – Obvodné oddelenie PZ – Staré mesto – Sasinkova
  •  Výdajňa stravy – Košická
  • Výdajňa stravy – Drieňová

Párny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Bratislava, Račianska 45

Pondelok 6. 1. 2025

PolievkaDEŇ PRACOVNÉHO POKOJA
A / 1NEVARÍ SA
B / 2
C / 3

Utorok 7. 1. 2025

PolievkaKurací vývar so zeleninou a cestovinou350ml1,3,9
A / 1Bravčový rezeň vyprážaný v sézame, dusená ryža, domáca čalamáda 130g, 200g, 120g 1,3,7,11
B / 2 Lekvárové pirohy s makom a maslom350g1,3,7
C / 3Tagliatelle Al Tonno ( paradajková omáčka, tuniak, červená cibuľa, olivy) parmezán 350g 1,3,4,7

Streda 8. 1. 2025

PolievkaKelová polievka s párkom350 ml1
A / 1Bravčová krkovička pečená, dusená kapusta, domáca parená knedľa 130g,200g 1,3,7
B / 2 Granatiersky pochod, uhorkový šalát350g1,3,7
C / 3Cézar šalát s kuracím mäsom, slaninkou a bylinkovým toastom350g1,3,4,7

Štvrtok 9. 1. 2025

PolievkaPolievka z fazuľových luskov kyslá so zemiakmi 350ml1,7
A / 1Kurací rezeň v syrovom cestíčku, zemiaková kaša, miešaný šalát130g,200g,120g1,3,7
B / 2 Ryžový nákyp s marhuľami a ovocnou šťavou350g3,7
C / 3Sójové kocky na mexický spôsob, tarhoňa250g,200g1,6

Piatok 10. 1. 2025

PolievkaPolievka paradajková s cestovinou a bazalkou350ml1,3
A / 1Bravčová richtárova pochúťka ( slanina, hrášok, kápia, šampiňóny, pretlak) domáce halušky 130g,200g 1,3,7,10
B / 2 Domáce pečené buchty plnené lekvárom350g1,3,7
C / 3Dusená zelenina na masle a bylinkách, volské oko, varené zemiaky 220g,1 ks,200g3,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: +421 918 249 641

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 12:00h – do 13:30h

Šéfkuchár : Denis Haršanyi