Stredisko Inštitút pre verejnú správu
u. Schneidera-trnavského1/a, 844 10 Bratislava
 prevádzka Stravovacie zariadenie Bratislava
Račianska 45, 831 02 Bratislava 

Výdajne stravy:

  • Kuchyňa a výdajňa stravy na Prezídiu policajného zboru – Račianska 45
  • Výdajňa stravy na MV SR – Pribinova 1
  • Výdajňa stravy KR PZ – Špitálska
  • Výdajňa stravy KR PZ Bratislava 5 – námestie Hraničiarov
  • Výdajňa stravy – Obvodné oddelenie PZ – Staré mesto – Sasinkova
  •  Výdajňa stravy – Košická
  • Výdajňa stravy – Drieňová

Párny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Bratislava, Račianska 45

„CHUŤ  JESENE“

Pondelok 29. 9. 2025

PolievkaPolievka bryndzová „Demikát“350ml1,7
A / 1Kurací wok s pórom, šampiňónmi a zeleninou, jazmínová ryža130g,200g6
B / 2 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom220g,250g 1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s tromi druhmi syra, hroznom, orechmi a bylinkovou zálievkou, toast350g1,3,7,8

Utorok 30. 9. 2025

PolievkaHovädzí vývar so zeleninou a pečeňovými haluškami350ml1,3,9
A / 1Bravčový rezeň čiernohorský, opekané zemiaky, tatárska omáčka130g,200g,50g 1,3,7,10
B / 2 Klasické zeleninové rizoto so strúhaným syrom, domáca čalamáda350g,120g 1,3,7
C / 3Grilované kuracie krídelká, coleslaw šalát300g,300g 1,3,7,10

Streda 1. 10. 2025

PolievkaPolievka cícerová so zeleninou a širokými rezancami350ml1,9
A / 1Hovädzia sviečková na smotane, domáca parená knedľa130g,200g1,3,7,9,10
B / 2 Granatiersky pochod, sterilizovaná uhorka350g,80g 1,3,7
C / 3Paella s kuracím mäsom, zeleninou a chorizom350g1,6

Štvrtok 2. 10. 2025

PolievkaPolievka z fazuľových luskov kyslá350g1,7
A / 1Kurací rezeň vyprážaný v sezame, dusená ryža, šalát mrkvový s ananásom130g,200g,120g1,3,7,11
B / 2 Hlivový perkelt, domáce halušky250g,200g1,3,7
C / 3Grécky šalát s feta syrom a olivami, toast350g1,3,7

Piatok 3. 10. 2025

PolievkaPolievka zeleninový boršč350ml1,9
A / 1Bravčové mäso dusené v keli, varené zemiaky130g,200g1,3,7,10
B / 2 Domáce langoše so syrom a kečupom350g1,3,7
C / 3Pečená koreňová zelenina, bylinkový dipp350g7 ,9

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: +421 918 249 641

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 12:00h – do 13:30h

Šéfkuchár : Denis Haršanyi