Stredisko Smrekovec Donovaly
Prevádzka Stravovacie zariadenia
 9 Mája l, 974 86 Banská Bystrica

Nepárny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Banská Bystrica

Pondelok 05.05.25

PolievkaRascová s vajcom350ml1,3,9
A / 1Kurací gyros, dusená ryža, šalát z čínskej kapusty130g,200g,130g
B / 2 Prírodný bravčový plátok na víne ,zemiaková kaša, kyslá uhorka130g,200g,70g1,7
C / 3Granatiersky pochod, kyslá uhorka350g,70g1,3

Utorok 06.05.25

PolievkaŠošovicová s párkom, chlieb350ml,35g1,9
A / 1Pečené kuracie stehno na slaninke , dusená ryža, šalát uhorkový220g,200g,130g
B / 2 Údená bravčová krkovička , zemiakovo-cibuľový šalát150g,250g10
C / 3Palacinky s nutelou a jahodami, mlieko350g,2dcl1,3,7

Streda 07.05.25

PolievkaSlepačí vývar s cestovinou350ml,35g1,3,9
A / 1Kuracie soté s kari a ananásom, dusená ryža130g,200g
B / 2 Losos na masle , varené zemiaky 150g,200g4,7
C / 3Cestovinový šalát so šunkou , vajíčkom a zeleninou350g1,3,7

Štvrtok 08.05.25

PolievkaŠtátny sviatok - nevaríme
A / 1
B / 2
C / 3

Piatok 09.05.25

PolievkaVážení kolegovia, dnešný deň stravovania neposkytujeme
A / 1z dôvodu,,čerpania celozávodnej dovolenky´´.Tešíme sa na Vás opäť od 12.05.2025 Váš team CUZ
B / 2
C / 3

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 0961 60 22 61

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 11:30h – do 13:30h