Stredisko Smrekovec Donovaly
Prevádzka Stravovacie zariadenia
 9 Mája l, 974 86 Banská Bystrica

Párny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Banská Bystrica

Pondelok 06.01.25

Polievka
A / 1 Sviatok-Traja králi
B / 2
C / 3

Utorok 07.01.25

PolievkaKapustová s paradajkovým pretlakom, chlieb350 ml1
A / 1Bravčový paprikáš, cestovina130g,200g1,3,7
B / 2 Hydinové rizoto so šampiňónmi, miešaný šalát350g,130g9
C / 3Zeleninový šalát s krabími tyčinkami, toast350g,1ks4

Streda 08.01.25

PolievkaHrášková 350 ml1,7
A / 1Zapekaný kurací plátok s broskyňou a syrom, dusená ryža130g,200g7
B / 2 Granatiersky pochod, kyslá uhorka350g,70g1,3
C / 3Cestovinový šalát s tofu syrom a kukuricou350g1,3,7,10

Štvrtok 09.01.25

PolievkaFrancúzska350 ml1,3,9
A / 1Divinové ragú, maslové halušky130g,200g1,3,9
B / 2 Zeleninový šalát s bravčovou panenkou a bylinkovým dresingom, toast350g,1ks7
C / 3Ovocná bublanina, mlieko350g,2dcl1,3,7

Piatok 10.01.25

PolievkaBrokolicový krém s krutónmi 350 ml1,7
A / 1Kuracie chilli con carne, dusená ryža130g,200g
B / 2 Grilovaný encián s brusnicami, varené zemiaky110g,200g7
C / 3Bryndzové pirohy so slaninkou, mlieko350g,2dcl1,3,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 0961 60 22 61

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 11:30h – do 13:30h