Stredisko Signál Piešťany
Rekreačná 13, 921 01 Piešťany
 prevádzka Stravovacie zariadenie Trnava
Kollárova 31, 917 01 Trnava

prevádzka Stravovacie Zariadenie Trnava

Pondelok 15. 7. 2024

PolievkaHríbiková polievka so zemiakmi330 ml1
A / 1Kuracie kúsky na mexický spôsob, dusená ryža, šalát kapustový s reďkovkou130g, 200g1
B / 2 Čevapčiči, varené zemiaky, cibuľa, horčica130g,200g,30g, 30g1,3,7,10
C / 3Cestovinový šalát s broskyňou, kuracími rezancami a kyslou smotanou- na studeno350g7

Utorok 16. 7. 2024

PolievkaKelová polievka so zemiakmi330 ml1
A / 1Bravčový plátok na šampiňónoch, ryža, rajčinový šalát130g, 200g,100g1
B / 2 Vysmážaný cammembert, varené zemiaky, tatárska omáčka120g,200g, 30g1,3,7
C / 3Ryžový nákyp s ovocím 350g1,3,7

Streda 17. 7. 2024

PolievkaŠpenátová polievka s opečenou žemľou330 ml1
A / 1Klepaný kurací rezeň, ryža, miešaný šalát130g, 200g, 100g1, 3, 7
B / 2 Bravčové karé plnené klobásou, zemiakové pyré, miešaný šalát130g, 200g, 100g1, 7
C / 3Listový miešaný šalát s balkánskym syrom, kuracím mäskom a žltým melónom350g7, 10

Štvrtok 18. 7. 2024

PolievkaZeleninová polievka s cestovinou330ml1
A / 1Segedínsky guláš, varená domáca knedľa130g,160g1,3,7
B / 2 Kuracie rezančeky na cesnaku, tarhoňa, uhorkový šalát130g, 200g, 100g1,3,7
C / 3Fazuľkové lúsky na masle, 2 ks volské oko, varené zemiaky, uhorkový šalát, 1ks makový hrebeň150 g,200g, 30 g 1,3,7

Piatok 19. 7. 2024

PolievkaKarfiolová – mrkvičková polievka330 ml1
A / 1Kurací černohorský rezeň, zemiakové pyré, mrkvový šalát130g, 200g, 100g1,3,7
B / 2 Rajčinová kapusta, bravčová sekaná, chlieb300 ml, 130g,1,3,7
C / 3Osie škoricové hniezda280g1,3,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, klapka: 2241

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 11:30h – do 13:00h

Šéfkuchár : Adriana Janečková