Stredisko Signál Piešťany
Rekreačná 13, 921 01 Piešťany
 prevádzka Stravovacie zariadenie Trnava
Kollárova 31, 917 01 Trnava

Nepárny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Trnava

Pondelok 18. 11. 2024

PolievkaHráškový krém330 ml1,7
A / 1Kurací klepaný rezeň, ryža, mrkvový šalát130g, 200g,100g1
B / 2 Tekvicový prívarok, bravčová sekaná, ½ varené zemiaky200ml, 130g, 100g1,3,7
C / 3Cestovina s dusenými šampiňónmi a brokolicou, mrkvový šalát350g,100g1,3

Utorok 19. 11. 2024

PolievkaKalerábová polievka s cestovinou330 ml1
A / 1Vyprážaný kurací rezeň v cibuľovom cestičku, zemiakové pyré, šalát z kyslej kapusty s chrenom130g, 200g,100g1,3,7
B / 2 Bravčové kocky na slanine, tarhoňa, šalát z kyslej kapusty s chrenom130g, 200g, 100g1
C / 3Cícerové kari, basmati ryža 200ml,200g1,7

Streda 20. 11. 2024

PolievkaKapustová polievka so zemiakmi a údeninou330 ml1
A / 1Pečené bravčové karé špikované sušenou slivkou a slaninkou, ryža, kalerábový šalát130g, 200g, 100g1
B / 2 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom200g, 200ml1,3,7
C / 3Plnené šampiňóny so syrom, zemiakové pyré, kalerábový šalát150g, 200g,100g1,7

Štvrtok 21. 11. 2024

PolievkaZeleninová polievka s rajbaničkou330ml1,9
A / 1Bravčový plátok, sviečková na smotane, domáca varená knedľa130g, 160g1,3,7,9,10
B / 2 Kuracie kúsky s hráškom, fazuľou, kukuricou, šampiňónmi, kečupom a bazalkou, basmati ryža130g, 200g1
C / 3Cviklové rizoto, posypané parmezánom, uhorkový šalát350g, 100g7

Piatok 22. 11. 2024

PolievkaFazuľová polievka kyslá330ml1,7
A / 1Plnený bravčový závitok- vajíčko, slaninka, klobása a uhorka, ryža, miešaný šalát130g, 200g,100g1,3,7,10
B / 2 Kuracie rezance na smotanovo- cesnakovej omáčke, americké zemiaky, miešaný šalát130g,200g,100g1,7
C / 3Pizzové slané slimáky- šunka, syr, kečup, kukurica280g1,3,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, klapka: 2241

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 11:30h – do 13:00h

Šéfkuchár : Adriana Janečková