Stredisko Signál Piešťany
Rekreačná 13, 921 01 Piešťany
 prevádzka Stravovacie zariadenie Trnava
Kollárova 31, 917 01 Trnava

Nepárny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Trnava

Pondelok 5. 5. 2025

PolievkaZeleninová polievka s domácimi haluškami330 ml1,3,9
A / 1Hovädzí stroganov, ryža, uhorkový šalát130g,200g,100g1,7,10
B / 2 Kuracie stehno na kyslej kapuste, varené zemiaky240g, 200g1
C / 3Vysmážaný karfiol, varená zemiaky, tatárska omáčka150g, 200g, 30g1,3,7

Utorok 6. 5. 2025

PolievkaHrášková polievka s rajbaničkou330 ml1,7
A / 1Pečené karé, dusená kapusta, domáca varená knedľa130g, 160g1,3,7
B / 2 Kuracie rezance s baby karotkou a brokolicou, ryža130g, 200g1
C / 3Grilované kuracie krídelka, Colleslaw šalát400g, 200g7

Streda 7. 5. 2025

PolievkaKapustová polievka s klobásou330 ml1
A / 1Bravčový plnený rezeň- šunka, syr, varené zemiaky, miešaný šalát130g, 200g,100g1,3,7
B / 2 Fazuľový prívarok, sekaná s vajíčkom, chlieb300ml, 130g1,3,7
C / 3Kakaový závin280g1,3,7

Štvrtok 8. 5. 2025

Polievka
A / 1 Štátny sviatok
B / 2
C / 3

Piatok 9. 5. 2025

PolievkaVážení kolegovia, dnešný deň stravovanie neposkytujeme
A / 1z dôvodu „celozávodnej dovolenky“ na stredisku. Tešíme sa na Vás opäť od 12.5.2025.
B / 2
C / 3Váš team CUZ

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, klapka: 2241

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 11:30h – do 13:00h

Šéfkuchár : Adriana Janečková