Stredisko Signál Piešťany
Rekreačná 13, 921 01 Piešťany
 prevádzka Stravovacie zariadenie Trnava
Kollárova 31, 917 01 Trnava

Nepárny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Trnava

Pondelok 3. 11. 2025

PolievkaBrokolicová polievka so zemiakmi330 ml1
A / 1Kuracie kúsky na wok zelenine, ryža, mrkvový šalát130g, 200g,100g1
B / 2 Bravčový plátok na šampiňónoch, varené zemiaky, mrkvový šalát130g, 200g, 100g1
C / 3Majonézový cestovinový šalát so šunkou a kukuricou /na studeno350g1, 7,10

Utorok 4. 11. 2025

PolievkaHrachová polievka s párkom330 ml1
A / 1Kurací plátok s ružičkovým kelom, zemiakové pyré130g, 200g, 1,7
B / 2 Granatiersky pochod, kyslá uhorka350g1
C / 3Listový šalát s grilovaným údeným tofu syrom, pikantný dresing 150g, 130g6,7

Streda 5. 11. 2025

PolievkaPórová polievka so zemiakmi330 ml1
A / 1Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, uhorkový šalát130g, 200g, 100g1,3,7
B / 2 Zapekaná cestovina s kuracím mäsom a syrom, uhorkový šalát350g, 100g1,3,7
C / 3Fazuľový kyslý prívarok s údeným mäsom, chlieb200ml, 130g1,7

Štvrtok 6. 11. 2025

PolievkaVývar so zeleninou a rezancami330ml1,9
A / 1Bravčový plátok, chrenová omáčka, domáca varená knedľa 130g, 160g1,3,7
B / 2 Kuracie kúsky na hrášku, americké zemiaky, kapustový miešaný šalát130g, 200g, 100g1
C / 3Sójové rezance na zelenine, kuskus350g1,6,7

Piatok 7. 11. 2025

PolievkaZemiakový krém330ml1,7
A / 1Španielsky vtáčik- uhorka, vajíčko, slanina, ryža, kapustový šalát130g, 200g, 100g1,3,10
B / 2 Hríbové rizoto so syrom, kapustový šalát350g, 100g7
C / 3Fazuľa v rajčinovej omáčke, opekaná špekačka, varené zemiaky200ml, 130g, 200g1

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, klapka: 2241

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 11:30h – do 13:00h

Šéfkuchár : Adriana Janečková