Stredisko Signál Piešťany
Rekreačná 13, 921 01 Piešťany
 prevádzka Stravovacie zariadenie Trnava
Kollárova 31, 917 01 Trnava

Nepárny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Trnava

Pondelok 1. 12. 2025

PolievkaFazuľová kyslá polievka s klobásou330 ml1,7
A / 1Mexický guláš, ryža, uhorkový šalát130g, 200g, 100g1
B / 2 Kuracie rezance s koreňovou zeleninou na smotane, halušky130g, 200g1,3,7
C / 3Batátovo-šošovičný dhál s kokosovým mliekom, jazmínová ryža, uhorkový šalát200ml, 200g, 100g1,7

Utorok 2. 12. 2025

PolievkaZemiaková polievka so zeleninou330 ml1,9
A / 1Bravčové karé na slanine, tarhoňa, kapustový šalát s reďkovkou130g, 200g, 100g1
B / 2 Kuracie kúsky na šampiňónoch, ryža, uhorkový šalát130g, 200g, 100g1
C / 3Zapekaná cuketa s bravčovým mäsom a zeleninou, varené zemiaky, kapustový šalát s reďkovkou130g, 200g, 100g1,3,7

Streda 3. 12. 2025

PolievkaMrkvová polievka s cestovinou330 ml1,3,7
A / 1Kuracie prsia v cesnakovom cestičku, zemiakové pyré, červená repa130g, 200g, 100g1,7
B / 2 Pečená bravčová krkovička, ryža, dusená zelenina130g,200g, 100g1,7
C / 3Zapekané zemiaky s hokkaido tekvicou, hráškom a holandskou omáčkou, červená repa350g, 100g1,3,7

Štvrtok 4. 12. 2025

PolievkaRascová polievka330ml1,3
A / 1Vyprážaná kuracia kapsa plnená taveným syrom a kukuricou, ryža, šalát z kyslej kapusty s chrenom130g, 200g, 100g1,3,7
B / 2 Bravčový plátok na bratislavský spôsob, domáca varená knedľa130g, 160g1,3,7
C / 3Špenátové rizoto s cesnakom posypané parmezánom, šalát z kyslej kapusty s chrenom350g, 100g1,7

Piatok 5. 12. 2025

PolievkaVývar so zeleninou a rezancami330ml1,9
A / 1Viedenský bravčový rezeň, ryža, miešaný kapustový šalát130g, 200g, 100g1,3,7
B / 2 Fazuľový prívarok, opečená klobása, chlieb300ml, 130g1,7
C / 3Pečené tvarohové buchty s tvarohom a hrozienkami280g1,3,7

Zoznam alergénov:

  1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
  2. Kôrovce a výrobky z nich.
  3. Vajcia a výrobky z nich.
  4. Ryby a výrobky z nich.
  5. Arašidy a výrobky z nich.
  6. Sójové zrná a výrobky z nich.
  7. Mlieko a výrobky z neho.
  8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
  9. Zeler a výrobky z neho.
  10. Horčica a výrobky z nej.
  11. Sezamové semená a výrobky z nich.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
  14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, klapka: 2241

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 11:30h – do 13:00h

Šéfkuchár : Adriana Janečková