Stredisko Signál Piešťany
Rekreačná 13, 921 01 Piešťany
 prevádzka Stravovacie zariadenie Trnava
Kollárova 31, 917 01 Trnava

Párny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Trnava

Pondelok 12. 5. 2025

PolievkaFazuľová polievka s klobásou330 ml1
A / 1Prírodná kuracia kapsa plnená zeleninou a šampiňónmi, ryža, uhorkový šalát130g,200g,100g1,9
B / 2 Pečené bravčové karé na hrášku, zemiakové pyré, uhorkový šalát130g,200g, 100g1,7
C / 3Špenátové halušky s dusenou baby karotkou a kukuricou, uhorkový šalát350g, 100g1,3,7

Utorok 13. 5. 2025

PolievkaMilánska polievka330 ml1,3,7
A / 1Špikované bravčové karé s údenou slaninkou, zapekané zemiaky so syrom, mrkvový šalát130g, 200g, 100g1,7
B / 2 Kari kuracie kúsky s kokosovým mliekom, kus kus, mrkvový šalát130g, 200g, 100g1
C / 3Listový šalát s pečenou hruškou, balkánskym syrom a hovädzím mäsom, jogurtový dresing350g7

Streda 14. 5. 2025

PolievkaZelerová polievka so zemiakmi330 ml1,9
A / 1Vyprážané vykostené kuracie stehno, ryža, miešaný šalát130g, 200g,100g1,3,7
B / 2 Mletý biftek so syrom a vajíčkom, zemiakové pyré, miešaný šalát130g, 200g, 100g1,3,7,10
C / 3Ázijské rezance s kuracím mäsom, sezamom a arašidovým maslom350g1,4,11

Štvrtok 15. 5. 2025

PolievkaHlivová polievka so zemiakmi330ml1
A / 1Bravčový plátok, kôprová omáčka, domáca varená knedľa130g, 160g1,7
B / 2 Kuracie rezance na mexický spôsob, ryža, kapustový šalát130g, 200g,100g1,9,10
C / 3Ryža so sušenými paradajkami a opečeným tofu syrom, kapustový šalát 350g6

Piatok 16. 5. 2025

PolievkaŠošovicová mliečna polievka s klobásou330ml1,7
A / 1Zapekané kuracie prsia s cuketou, maslovou tekvicou, smotanovo-syrovou omáčkou americké zemiaky, hlávkový šalát130g, 200g, 100g1,7
B / 2 Bravčové kocky na paprike, domáce halušky130g, 200g1,3,7,
C / 3Domáce pečené buchty plnené marhuľovým džemom 280g1,3,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, klapka: 2241

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 11:30h – do 13:00h

Šéfkuchár : Adriana Janečková