Stredisko Signál Piešťany
Rekreačná 13, 921 01 Piešťany
 prevádzka Stravovacie zariadenie Trnava
Kollárova 31, 917 01 Trnava

Párny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Trnava

Pondelok 31. 3. 2025

PolievkaZemiaková papriková polievka330 ml1
A / 1Bravčové karé plnené klobásou, zemiakové pyré, šalát z kyslej kapusty s kapiou130g,200g,100g1,7
B / 2 Kuracie kúsky na hrášku, tarhoňa, šalát z kyslej kapusty s kapiou130g,200g 100g1
C / 3Cestoviny Farfalle so sušenými rajčinami , poliate pestom s medvedieho cesnaku, parmezán350g1,3,7

Utorok 1. 4. 2025

PolievkaHrachová polievka so zeleninou330 ml1,9
A / 1Grilované kuracie prsia, ryža , grilovaná zelenina130g, 100g, 100g1
B / 2 Pečený steak s bravčovej krkovičky, krémovo -hríbové gnocchi130g, 200g1,3,7
C / 3Domáce parené buchty so slivkovým lekvárom prikryté dusenou hruškou a tvarohom280g1,3,7

Streda 2. 4. 2025

PolievkaKalerábová polievka s mušličkami330 ml1
A / 1Pečené kuracie stehno s plnkou, ryža, miešaný kompót240g, 200g,100g1,3
B / 2 Údené lahôdkové karé, chrenová omáčka, varené zemiaky130g, 200g1,7
C / 3Strapačky s kyslou kapustou a slaninkou350g1,3

Štvrtok 3. 4. 2025

PolievkaZeleninová polievka s haluškami330ml1,3,9
A / 1Hovädzí maďarský guláš, domáca varená knedľa130g, 160g1,3,7,10
B / 2 Rizoto s bravčovým mäsom, baby karotkou a kukuricou, uhorkový šalát350g1,7
C / 3Svieži listový šalát s kuracími nugetkami, dresing200g, 130g1,3,7

Piatok 4. 4. 2025

PolievkaLúsková mliečna polievka330ml1,7
A / 1Vyprážaný kurací rezeň, ryža, kapustový šalát s mrkvou130g, 200g, 100g1,3,7
B / 2 Aljašská treska na masle, hráškové pyré, kapustový šalát s mrkvou130g, 200g, 100g1,4,7,
C / 3Kakaový závin280g1,3,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, klapka: 2241

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 11:30h – do 13:00h

Šéfkuchár : Adriana Janečková