Stredisko Signál Piešťany
Rekreačná 13, 921 01 Piešťany
 prevádzka Stravovacie zariadenie Trnava
Kollárova 31, 917 01 Trnava

Párny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Trnava

Pondelok 23. 6. 2025

PolievkaRajčinová polievka s ryžou330 ml1,3,7
A / 1Kuracie prsia prírodné, ryža, kapustový šalát130g,200g, 100g1
B / 2 Bravčový hamburger s volským okom a syrom, zemiakové pyré, kapustový šalát130g, 200g, 100g1,3,7
C / 3Zapekané cestoviny s kuracím mletým mäsom čerstvou paprikou a rajčinou350g1,3,7

Utorok 24. 6. 2025

PolievkaSlepačí vývar s niťovkami330 ml1,7
A / 1Špikované bravčové karé s koreňovou zeleninou, ryža, miešaný šalát130g, 200g,100g1,9
B / 2 Kuracie rezance na zeleri, varené zemiaky, miešaný šalát130g, 200g, 100g1,9
C / 3Listový šalát s kuracími nugetkami, cesnakový dresing130g, 200g, 30g1,3,7

Streda 25. 6. 2025

PolievkaRascovo- vajíčková polievka330 ml1,3
A / 1Plnený bravčový rezeň- šunka, syr, majonézový šalát130g, 200g1,3,7
B / 2 Kurací stroganov, ryža130g, 200g1,7
C / 3Strapačky s kyslou kapustou a slaninkou350g1,3,7

Štvrtok 26. 6. 2025

PolievkaZemiaková kyslá polievka330ml1,7
A / 1Pečená krkovička, dusená kapusta, domáca varená knedľa130g, 160g1,3,7
B / 2 Grilované kuracie krídelká, Colleslaw šalát400g, 200g7
C / 3Zapekané zemiaky s karfiolom , holandskou omáčkou a chedarom, uhorkový šalát 350g3,7

Piatok 27. 6. 2025

PolievkaGulášová polievka330ml1,7
A / 1Zapekané kuracie prsia s praženicou a slaninkou, zemiakové pyré, šalát z červenej kapusty130g, 200g, 100g3,7
B / 2 Fazuľový prívarok, bravčové dusené kocky, chlieb130g, 300ml1,7
C / 3Hríbové rizoto, šalát z červenej kapusty 350g, 100g7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, klapka: 2241

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 11:30h – do 13:00h

Šéfkuchár : Adriana Janečková