Stredisko Signál Piešťany
Rekreačná 13, 921 01 Piešťany
 prevádzka Stravovacie zariadenie Trnava
Kollárova 31, 917 01 Trnava

Párny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Trnava

Pondelok 8. 12. 2025

PolievkaZemiaková polievka s hríbikmi330ml1
A / 1Kuracie prsia s volským okom, zemiakové pyré, uhorkový šalát130g, 200g,100g1,3,7
B / 2 Bravčové kocky na baby karotke, tarhoňa, uhorkový šalát130g, 200g, 100g1
C / 3Široké rezance s tvarohom a ovocím-na sladký spôsob350g1,3,7

Utorok 9. 12. 2025

PolievkaPolievka karfiolová s rajbaničkou 330 ml1
A / 1Pečené kuracie stehno so syrom, ryža, ananásový kompót240g, 200g, 100g7
B / 2 Zapekané zemiaky s kyslou kapustou, bravčovým mäsom a klobásou, rajčinový šalát350g, 100g3,7
C / 3Lúskový prívarok, 1 ½ vajíčka, varené zemiaky200 ml, 200g1,3,7

Streda 10. 12. 2025

PolievkaPolievka kelová so zemiakmi330 ml1
A / 1Bravčové prírodné karé s hráškom, ryža, miešaný kapustový šalát130g, 200g, 100g1
B / 2 Žemľovka s tvarohom a ovocím350g1,3,7
C / 3Kuskus so šampiňónmi, mrkvou a kukuricou, miešaný kapustový šalát350g, 100g1

Štvrtok 11. 12. 2025

PolievkaPolievka zeleninová s cestovinou330ml1,7
A / 1Segedínsky guláš, domáca varená knedľa130g, 160g1,3,7
B / 2 Zapekaná treska s nivou a rajčinami, zemiakové pyré, šalát z červenej kapusty s kapiou150g, 200g, 100g1,4,7
C / 3Hlivový perkelt s domácimi haluškami200ml, 200g1,3,7

Piatok 12. 12. 2025

PolievkaHráškový krém330ml1,7
A / 1Vysmážaný kurací rezeň, zeleninová ryža, mrkvový šalát s marhuľou130g, 200g, 100g1,3,7,9
B / 2 Bravčové kocky na paprike, cestovina, kyslá uhorka130g, 200g1
C / 3Moravské koláče s pudingom a jahodou280g1,3,7

Zoznam alergénov:

  1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
  2. Kôrovce a výrobky z nich.
  3. Vajcia a výrobky z nich.
  4. Ryby a výrobky z nich.
  5. Arašidy a výrobky z nich.
  6. Sójové zrná a výrobky z nich.
  7. Mlieko a výrobky z neho.
  8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
  9. Zeler a výrobky z neho.
  10. Horčica a výrobky z nej.
  11. Sezamové semená a výrobky z nich.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
  14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, klapka: 2241

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 11:30h – do 13:00h

Šéfkuchár : Adriana Janečková