Stredisko Signál Piešťany
Rekreačná 13, 921 01 Piešťany
 prevádzka Stravovacie zariadenie Trnava
Kollárova 31, 917 01 Trnava

Párny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Trnava

Pondelok 10. 11. 2025

PolievkaZeleninová polievka s rajbaničkou330 ml1,3,9
A / 1Bravčové kocky na paprike, domáce halušky130g, 200g1,3,7
B / 2 Vysmážané kuracie pečienky, zemiaky, tatárska omáčka130g, 200g, 30g1,3,7
C / 3Listový šalát s kuracími nugetkami, dresing150g, 130g, 30g1, 3,7

Utorok 11. 11. 2025

PolievkaŠpenátová polievka s krutónmi330 ml1,7
A / 1Pomaly pečená bravčová krkovička, zemiakové pyré, kapustový šalát130g, 200g, 100g 1,7
B / 2 Vysmážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka150g, 200g, 30g1,3,7
C / 3Strapačky s kyslou kapustou a slaninkou 350g1,3,7

Streda 12. 11. 2025

PolievkaRajčinová polievka s cestovinou330 ml1
A / 1Mletý rezeň so syrom, varené zemiaky, mrkvový šalát130g, 200g, 100g1,3,7
B / 2 Rizoto s kuracím mäsom a syrom, mrkvový šalát350g, 100g7
C / 3Špagety Aglio olio s petržlenovou vňaťou, parmezán350g1,7

Štvrtok 13. 11. 2025

PolievkaRascová polievka so zemiakmi330ml1,3
A / 1Bravčový plátok, sviečková na smotane, domáca varená knedľa 130g, 160g1,3,7,9,10
B / 2 Kurací prírodný plátok, ryža, uhorkový šalát130g, 200g, 100g1
C / 3Bulgur s grilovanou tekvicou a cviklou, uhorkový šalát350g, 100g1

Piatok 14. 11. 2025

PolievkaZemiaková polievka so zeleninou330ml1
A / 1Pečené kuracie stehno, ryža, kompót240g, 200g, 100g
B / 2 Bravčové kúsky na zeleri, varené zemiaky, miešaný šalát130g, 200g, 100g1,9
C / 3Domáce pečené buchty so slivkovým lekvárom280g1,3,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, klapka: 2241

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 11:30h – do 13:00h

Šéfkuchár : Adriana Janečková