Stredisko Signál Piešťany
Rekreačná 13, 921 01 Piešťany
 prevádzka Stravovacie zariadenie Trnava
Kollárova 31, 917 01 Trnava

Párny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Trnava

Pondelok 2. 9. 2024

PolievkaHrachová polievka so zeleninou330 ml1,9
A / 1Mexický bravčový guláš, ryža s hráškom, kapustový šalát s paprikou130g, 200g, 100 g1,7
B / 2 Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka130g, 200g,30 ml1,3,7
C / 3Zemiakovo- bryndzové halušky s kyslou kapustou a slaninkou350g1,3,7

Utorok 3. 9. 2024

PolievkaCuketový krém s chrumkavou cibuľkou330 ml1,7
A / 1Kuracie prsia v jogurtovej marináde, zemiakové pyré, uhorkový šalát130g, 200g,100g1,7
B / 2 Restovaná kuracia pečeň na cibuľke, ryža, uhorkový šalát130g,200g, 100g1
C / 3Bulgur s tekvicou, rajčinou a červenou šošovicou, uhorkový šalát 350g, 100g1,3

Streda 4. 9. 2024

PolievkaMrkvová polievka s rajbaničkou 330 ml1
A / 1Bravčový závitok plnený klobásou, slaninou, vajcom a uhorkou, ryža, miešaný šalát130g, 200g,100g1,3,10
B / 2 Žemľovka s tvarohom a ovocím350g1,3,7
C / 3Listový šalát s hruškou a nivou, posypaný vlašskými orechmi, medovo-limetková zálievka350g7, 8

Štvrtok 5. 9. 2024

PolievkaZeleninová polievka s rajbaničkou330ml1,9
A / 1Segedínsky guláš, varená knedľa130g, 160g1,3,7
B / 2 Pečená treska na syrovej omáčke, americké zemiaky, rajčinový šalát130g,200g, 100g1,4,7
C / 3Rizoto s tofu syrom a zeleninou, rajčinový šalát350g, 100g6,9

Piatok 6. 9. 2024

PolievkaŠošovicová polievka mliečna330 ml1,7
A / 1Vyprážaný kurací rezeň so sezamom, ryža s kukuricou, miešaný šalát130g,200g, 100g1,3,7,11
B / 2 Koložvárska kapusta, ½ varené zemiaky200g,100g1,3,7
C / 3Moravské koláče s tvarohom a hroznom 280g1,3,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, klapka: 2241

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 11:30h – do 13:00h

Šéfkuchár : Adriana Janečková