Stredisko Signál Piešťany
Rekreačná 13, 921 01 Piešťany
 prevádzka Stravovacie zariadenie Trnava
Kollárova 31, 917 01 Trnava

Párny týždeň

prevádzka Stravovacie Zariadenie Trnava

Pondelok 17. 2. 2025

PolievkaMilánska polievka330 ml1,3,7
A / 1Zemiaková placka plnená kuracím soté, kyslá uhorka130g,200g1,3,7,10
B / 2 Bravčové kocky na cesnaku, cestovina, uhorkový šalát130g,200g 100g1,3
C / 3Zeleninové rizoto, uhorkový šalát350g9

Utorok 18. 2. 2025

PolievkaHrášková polievka s cestovinou330 ml1
A / 1Zapekané kuracie prsia so zeleninou, zemiakové pyré, kalerábový šalát130g, 200g,100g1,7
B / 2 Mäsové guľky v smotanovo-horčicovej omáčke, slovenská ryža130g, 200g1,3,7,10
C / 3Vysmážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka150g, 200g, 30g1,3,7

Streda 19. 2. 2025

PolievkaCícerová polievka kyslá so zemiakmi330 ml1,7
A / 1Kuracie prsia s volským okom, americké zemiaky, tatárska omáčka130g, 200g, 30g1,3,7
B / 2 Pečená krkovička na cesnaku, colleslaw šalát, kaiserka130g, 200g, 60g1,7
C / 3Domáce langoše so syrom a kečupom- 3 ks350g1,3,7

Štvrtok 20. 2. 2025

PolievkaZeleninová polievka papriková s haluškami330ml1,3,9
A / 1Špikované bravčové karé so slaninkou, chrenová omáčka, domáca varená knedľa130g,160g1,3,7
B / 2 Tortilla plnená trhaným kuracím mäsom a kukuricou, miešaný šalát350g,100g1,3
C / 3Zapekané zemiaky s brokolicou, miešaný šalát350g, 100g1,3,7

Piatok 21. 2. 2025

PolievkaFazuľová polievka s klobásou330ml1
A / 1Pečené kačacie prsia, zemiakovo-kapustné halušky so slaninkou200g, 200g1,3,7
B / 2 Vysmážaný karbonátok , zemiakový prívarok, chlieb130g, 300ml1,3,7
C / 3Kakaový závin280g1,3,7

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, klapka: 2241

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
od 11:30h – do 13:00h

Šéfkuchár : Adriana Janečková