Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 3. 11. 2025

PolievkaParadajková s ryžou350 ml1
A / 1Grilované morčacie prsia, ½ varené zemiaky, ½ anglická zelenina150g/100g/100g
B / 2 Linguine s kuracím mäsom, bazalkovo smotanovou omáčkou s koňakom a parmezánom350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s grilovanou zeleninou, syrom chedar a bylinkovým dresingom 350g7,11

Utorok 4. 11. 2025

PolievkaGuľášová so zemiakmi350 ml1
A / 1Pečená bravčová krkovička, varené zemiaky, domáce kyselé150g/200g/100g
B / 2 Domáce pečené lekvárové buchty 350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s jarnými rolkami, wagame riasami a sweet chilly omáčkou350g1,3,7,11

Streda 5. 11. 2025

PolievkaHrášková jarná s krupicovými haluškami350 ml1,3,9
A / 1Segedínsky guľáš, kysnuté knedle200g/200g1,3,7
B / 2 Hlivový perkelt, cestoviny200g/200g1,3,7
C / 3Kus-kus zeleninový šalát s kuracím mäsom, figou a bylinkami350g1,3

Štvrtok 6. 11. 2025

PolievkaMorčací vývar s cestovinou350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací plnený rezeň sušenými paradajkami a baby špenátom, dusená ryža 150g/200g1,3,7
B / 2 Tvarohové rezance350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s bravčovou panenkou, krémovým balsamicom a toastom 350g1,3,7,11

Piatok 7. 11. 2025

PolievkaRascová s vajcom 350 ml1,3
A / 1Bravčový mexický guľáš so syrom, dusená ryža s hráškom150g/200g7
B / 2 Bryndzové halušky so slaninkou a pažítkou350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kúskami lososa, horčicovým dresingom a toastom350g1,3,4,7,10,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák