Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 2. 6. 2025

PolievkaZeleninový krém so zázvorom 350 ml1,9,7
A / 1Prírodný bravčový rezeň s údeným syrom, zemiaková kaša150g/200g7
B / 2 Cestoviny s lososovo-estragónovou omáčkou a parmezánom350g1,3,4,7
C / 3Zeleninový šalát s červenou šošovicou, kuracími prsiami a kaparami 350g11

Utorok 3. 6. 2025

PolievkaFazuľová kyslá350 ml1,7
A / 1Kurací plátok so syrovou omáčkou so špenátovými listami, dusená ryža200g/200g1,7
B / 2 Domáci orechový závin 350g1,3,7,8
C / 3Zeleninový šalát s pohánkou, kuracím mäsom a olivami 350g11

Streda 4. 6. 2025

PolievkaRascová s vajcom 350 ml1,3
A / 1Bravčová sviečková na smotane, kysnuté knedle 200g/200g1,3,7,10
B / 2 Kapustné fliačky350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát so zubáčom, dresingom z pečených paprík, toast350g1,3,4,7,11

Štvrtok 5. 6. 2025

PolievkaHovädzí vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací černohorský rezeň so syrom, varené zemiaky150g/200g1,3,7
B / 2 Tvarohové rezance 350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s vyprážanými kuracími prsiami v cornflaxoch, sweetchilly omáčka 350g1,3,7,11

Piatok 6. 6. 2025

PolievkaŠpargľová so zeleninou350 ml1,9
A / 1Restovaná bravčová pečeň na cibuli, dusená ryža, domáce kyselé 150g/200g/100g1
B / 2 Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka 120g/200g/50g1,3,7,10
C / 3Zeleninový šalát s bylinkovým pšenom, sušenými paradajkami, olivami a tuniakom 350g4,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák