Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 10. 2. 2025

PolievkaParadajková s cestovinou 350 ml1,3
A / 1Kari kuracie kúsky s kokosovým mliekom, stopkovým celerom a baby mrkvou, dusená ryža200g/200g6,9,11
B / 2 Cestoviny s paradajkovou omáčkou, bazalkou a ozarellou350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kuracím mäsom, kajúnskym dresingom a toastom 350g1,3,7,11

Utorok 11. 2. 2025

PolievkaCícerová so zeleninou 350 ml1,9
A / 1Pečené morčacie prsia, ½ anglická zelenina, ½ varené zemiaky 150g/100g/100g
B / 2 Osie hniezda škoricové, kakaové 350g1,3,7,8
C / 3Cviklové rizoto s kuracím mäsom a parmezánom350g7

Streda 12. 2. 2025

PolievkaHrachová s údeným 350 ml1,9
A / 1Novohradský bravčový plátok so šampiňónmi a lečom, dusená ryža 200g/200g1
B / 2 Tortelíny so špenátom, bazalkovým pestom, rukolou a parmezánom 350g1,3,7
C / 3Strukovinový šalát s tofu syrom 350g6,11

Štvrtok 13. 2. 2025

PolievkaMorčací vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou150g/200g1,3,7
B / 2 Ovocné guľky so strúhankou 350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s kozím syrom, dijónskym dresingom a toastom 350g1,3,7,11

Piatok 14. 2. 2025

PolievkaŠampiňónová s mrveničkou 350 ml1,3
A / 1Bravčová živánska so zeleninou a zemiakmi 350g
B / 2 Vyprážaný karfiol, hranolky, bylinkový dresing 150g/200g/50g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s vyprážanými kuracími nagetkami v cornflaxoch, sweet chilly omáčka 350g1,3,7,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák