Stredisko Inštitút pre verejnú správu
Ul. M. Schneidera – Trnavského 1/a, 844 10 Bratisalva

Nepárny týždeň

Stravovacie Zariadenie Bratislava IVS

Pondelok 30. 6. 2025

PolievkaKapustová (hlávková kapusta) so zeleninou a zemiakmi 350 ml
A / 1Pečené bravčové karé, omáčka z koreňovej zeleniny, slovenská ryža200g/200g1,3,9
B / 2 Tortelíny so špenátom, bazalkovým pestom, rukolou a parmezánom 350g1,3,7
C / 3Zeleninový šalát s pohánkou, kuracím mäsom a olivami 350g11

Utorok 1. 7. 2025

PolievkaŠošovicová so zeleninou 350 ml9
A / 1Kuracie prsia BBQ, dusená ryža200g/200g1
B / 2 Domáce pečené tvarohové buchty 350g1,3,7
C / 3Grilované údené tofu s volským okom, varené zemiaky200g/200g6,11

Streda 2. 7. 2025

PolievkaŠampiňónová krémová350 ml1,7
A / 1Bravčové plece dusené v keli, varené zemiaky 200g/200g1
B / 2 Granatiersky pochod, kyslá uhorka350g/100g1,3
C / 3Zeleninový šalát s pšenom, kuracím mäsom a artičokom350g11

Štvrtok 3. 7. 2025

PolievkaSlepačí vývar s cestovinou 350 ml1,3,9
A / 1Vyprážaný kurací rezeň plnený sušenou paradajkou a špenátom, pečené zemiaky150g/200g1,3,7
B / 2 Orechové rezance350g1,3,7,8
C / 3Grécky šalát s feta syrom a olivami350g7,11

Piatok 4. 7. 2025

PolievkaCícerová so zeleninou350 ml9
A / 1Chilli con carne z mletého mäsa, dusená ryža200g/200g
B / 2 Vyprážaný hermelín, varené zemiaky, brusnice120g/200g/50g1,3,7
C / 3Kus-kus zeleninový šalát s kuracími prsiami, olivami a kaparami350g1,3,11

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Obedy prosím objednávať deň vopred, tel.: 02 601 023 32

Hmotnosť mäsa v surovom stave 130g

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ

Výdaj obeda:
Zam. MV SR 
: od 11:00h – do 11:30h
Dôchodci
       : od 11:30h – do 12:00h 


Šéfkuchár : Bc. Miroslav Zálešák